Aanlevervoorwaarden

Bij Printenbind.nl wordt je bestand zo goed mogelijk op de achtergrond verwerkt door de software op de website. Bestanden kun je in de PDF aanleveren maar ook .jpg, .png of .docx bestanden kunnen wij verwerken. Deze worden automatisch omgezet naar een PDF bestand. Bij het uploaden van een microsoft Word bestand is het belangrijk dat deze wordt gecontroleerd naar het uploaden. Wanneer alles in orde is, dan kun je het bestand goedkeuren. 

Onze software op de website kan een bestand ook omzetten naar het juiste formaat. Lever je aan A4 bestand aan, maar wil je een A5 formaat boekje? Dan wordt deze zonder problemen geschaald naar A5.
Heb je liggende pagina's in je document? Dan worden deze automatisch gedraaid. Dit kun je goed controleren in de preview die onze website toont.

Aanleveren

Om te zorgen voor een efficiënte en goede verwerking van je bestelling is het van belang dat het bestand dat je aanlevert aan enkele voorwaarden voldoet.

Beginner of Expert

 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Bestelling geplaatst voor levering maandag.

  5 dagen geleden door Chloé

  Bestelling geplaatst voor levering maandag. Ivm corona melding gekregen dat deze vertraagd zou zijn, maar ook meteen oplossing geboden op het moment waarop dit noodzakelijk was.

 • Super snelle levering en goede prijs…

  5 dagen geleden door VAN DE VELDE

  Super snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Fijne overzichtelijke site!

 • Al jaren zeer tevreden

  5 dagen geleden door René

  Ik werk al jaren met Print en Bind. Ze leveren prima kwaliteit drukwerk voor een acceptabele prijs, en: altijd op tijd klaar.

Bekijk meer klantenbeoordelingen