Aanlevervoorwaarden

Bij Printenbind.nl wordt je bestand zo goed mogelijk op de achtergrond verwerkt door de software op de website. Bestanden kun je in de PDF aanleveren maar ook .jpg, .png of .docx bestanden kunnen wij verwerken. Deze worden automatisch omgezet naar een PDF bestand. Bij het uploaden van een microsoft Word bestand is het belangrijk dat deze wordt gecontroleerd naar het uploaden. Wanneer alles in orde is, dan kun je het bestand goedkeuren. 

Onze software op de website kan een bestand ook omzetten naar het juiste formaat. Lever je aan A4 bestand aan, maar wil je een A5 formaat boekje? Dan wordt deze zonder problemen geschaald naar A5.
Heb je liggende pagina's in je document? Dan worden deze automatisch gedraaid. Dit kun je goed controleren in de preview die onze website toont.

Aanleveren

Om te zorgen voor een efficiënte en goede verwerking van je bestelling is het van belang dat het bestand dat je aanlevert aan enkele voorwaarden voldoet.

Beginner of Expert

 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Uitstekende kwaliteit en service

  Gisteren door 5 Sterren

  Een uitstekende service, medewerkers die mij telefonisch keurig te woord hebben gestaan en het drukwerk geleverd zoals verwacht. Een dikke aanrader!

 • Geweldig

  Gisteren door Nina Rosa Juffermans

  Dit was de eerste keer dat ik iets voor een klant bestelde. Alles hiervoor was voor mezelf (visitekaartjes, posters, etc) of voor school. Nu bestelde ik kleine magazines met recepten voor een klant. Het werd ontzettend goed ontvangen! Hele goede kwal...

 • Geweldig hoe snel het wordt geleverd.

  Gisteren door Marian

  Geweldig hoe snel het wordt geleverd. In de eerste druk was er per abuis iets vergeten mee te sturen. Meteen opgelost en de volgende dag wel in huis.

Bekijk meer klantenbeoordelingen