Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Budget optie

Het Amsterdamse leven is duur! En we kunnen de schuld wel aan de Rabobank geven, maar dat verandert helaas niks. Precies de reden waarom wij de budget optie in het leven hebben geroepen: dat is printen tot wel 50% goedkoper dan onze standaard prints!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw budget prints

Wat zijn budget prints?

Door de combinatie van de sneldrogende inkt en het gebruikt van ons ecologische 80 grams paperwise papier, is het product "budget" niet alleen goedkoop, maar ook erg milieubewust! Met onze budgetprinter kunnen wij razendsnel jouw documenten printen, zodat je niet alleen voor een lage prijs maar ook nog eens snel jouw producten in huis hebt! 

De prijs-kwaliteit verhouding van onze nieuwe budgetoptie is zeker om over naar huis te schrijven. De documenten zullen na printen zeer goed leesbaar zijn en ook blijft de inktkwaliteit hoog. Waar wel rekening mee moet worden gehouden is het feit dat de intensiteit van kleuren zoals zwart minder zullen uitvallen dan je normaal van ons gewend zou zijn. Een zwarte tekst wordt dus iets minder diepzwart geprint. Desalniettemin zijn onze budgetprints perfect voor vele gebruiksmogelijkheden!

Budget Afwerk opties

 • Kies voor de optie zwart/wit of kleur, hiermee kan je zelf het uiterlijk van je artikel bepalen.
 • Onze budgetproducten worden standaard op 80 grams paperwise papier geleverd om de laagste prijs te garanderen.
 • Het standaardformaat is A4 formaat.
 • Kies voor enkelzijdig of dubbelzijdig printen.
 • Bij de budgetoptie is er keuze uit 3 verschillende afwerkingen: losbladig, ponsen of nieten.

Voor wat kan ik budget prints gebruiken?

Eigenlijk voor alles waarbij de kleuren van je document niet het neusje van de zalm hoeven te zijn! Hierbij kan je denken aan...

 • Samenvattingen
 • Literatuur artikelen
 • Collegeslides
 • Handleidingen
 • (Inschrijf-) formulieren
 • Hand-outs
 • Huisdier vermist flyers
 • Simpele A4 flyers

Bestel voor 13.00 uur met spoed en haal je opdracht al af vanaf 16.00 uur bij onze vestiging! Meer weten over al onze levertijden? Bekijk deze hier

Door enkel het gebruik van ons ecologische 80 grams paperwise papier in combinatie met de sneldrogende inkt van de nieuwe Riso ComColor printer, is het produceren van budgetproducten erg milieubewust. Deze printer heeft in tegenstelling tot printers met een "toner techniek" geen warmte nodig om de afdruk aan te brengen en is dus zeer energiezuinig. Door de hoge productiecapaciteit en de techniek van de inkjet hoeft de printer minder lang te draaien wat zorgt voor een zeer kleine milieuvoetafdruk. Ook heeft de inkt een veel lagere impact op het milieu dan dat toner heeft.

Bij Printen-Amsterdam hechten wij veel waarde aan het milieubewust omgaan met onze bestellingen en de productie hiervan. Daarom zijn wij erg trots op onze nieuwe milieubewuste budget optie en raden wij dit iedereen aan.

Jazeker! Om de kosten zo laag mogelijk te houden kan je er voor kiezen om je bestelling gratis bij ons te komen afhalen. Is onze vestiging bij omgeving Sloterdijk net iets te ver om heen te gaan? Kies dan uit een van onze pick-up points die verspreid zitten over Amsterdam. 

Vaak wel, maar niet bij ons! Onze budget prints zijn heel simpel: de kleurintensiviteit is iets minder, voor heel veel meer korting. Want we willen voor elk budget een passende print oplossing geven!

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 100.716 budget prints geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede klantenservice en snelle reactie…

  Gepubliceerd op 22 July 2021 door Lm

  Goede klantenservice en snelle reactie op de chat. Mijn product is heel mooi geworden. Aanrader, ook als je een kleiner budget hebt.

 • Budget drukken in hoge kwaliteit

  Gepubliceerd op 21 December 2020 door Hanna

  Altijd goede service en klantvriendelijk! Als een document verkeerd aangeleverd is hoor je het altijd en de producten zijn uitstekende kwaliteit

 • Prima!

  Gepubliceerd op 05 October 2020 door Koen

  Zoals altijd weer prima. Snelle service, zelfs bij de budget optie. Kwaliteit meer dan prima. Niets op aan te merken.

Bekijk meer klantenbeoordelingen