Due to the peak in orders, we are unable to produce all orders on time, please take a longer delivery time into account. Sorry for this inconvenience

In house production

Aangezien wij alles in eigen huis produceren, zijn wij er altijd zeker van dat wij een top product leveren. Vanaf de kleinste bestellingen tot aan de grootste aantallen: voor ons is het geen enkel probleem. Wij produceren alles op de meest efficiënte wijze met de beste kwaliteit. Ga voor zekerheid en bestel bij Printen-Amsterdam!

De voordelen

 • Snelle levering in Amsterdam

 

 • Kwaliteitsgarantie door directe controle

 

 • Minimale kans op fouten

 

 • Lage prijzen door efficiëntie en optimalisatie in de bedrijfsprocessen

 

Je kunt alleen een top product en service leveren door alles in eigen huis te produceren. Veel drukkerijen besteden werk uit vanwege winstoogmerk, bij ons staat de klant centraal en doen wij dit bewust niet.

Afhalen is mogelijk

Onze medewerkers van de klantenservice verwelkomen je met veel plezier aan de afhaalbalie. Wij produceren alles in eigen huis op dezelfde locatie. Je ontvangt een sms of email als de opdracht gereed is voor afhalen. De locatie is eenvoudig te bereiken per auto (ring A10) of openbaar vervoer (metrohalte Isolatorweg, 4 minuten lopen).

Lees meer > 

Productie printers

Printenbind.nl heeft gekozen om te werken met drie Ricoh Pro™C7110sx en twee Ricoh Pro™C9110 printers. Ricoh is niet alleen leverancier, maar onderhoudt ook de printers en zorgt voor zo min mogelijk down-time. Wij kunnen hierdoor een constante output leveren van dezelfde kwaliteit, mede dankzij de dagelijkse calibratie met speciale meetinstrumenten. Het is een laser gebaseerde techniek en print met toners de CMYK (Cyaan, Magenta, Yellow, Black) kleuren op het papier.

Lees meer >

Je kunt alleen een top- product en service leveren door alles in eigen huis te produceren. 

Bij ons staat de klant centraal.

Grootformaat printer

Grootformaat prints zoals posters worden op deze machine geproduceerd. De Canon IPF8400S heeft een groot kleurbereik door te printen met 8-kleuren, inkt is op waterbasis waardoor dit ook mileuvriendelijk is. Het maximale formaat is B0.

Bestel hier je posters! 

 

Inbindmachine perfect binder

De perfect binder heeft een capaciteit van 360 boekjes per uur en zorgt voor een zeer stevige hechting. De afwerking is zeer fraai en consistent, hiermee kunnen wij grote oplages binnen 24u leveren. De machine rilt de omslag, lijmt de rug en bindt het boek automatisch binnen 10 seconden in!

Lees meer >

Diverse inbindmachines

Levertijden moeten zo kort mogelijk zijn, daarom beschikken wij over inbindmachines met een hoge doorloopsnelheid. Onze capaciteit is groot en hierdoor leveren wij op tijd, laat dat maar ons over!

Lees meer >

Snijmachine

Wij beschikken over een nauwkeurige snijmachine om je product op ieder gewenst formaat te leveren. Ga naar artikel samenstellen om te kijken of het formaat van jouw keuze mogelijk is voor jouw product.

Lees meer >

 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Published on 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Published on 10 March 2020

  NIEUW! RE-BOARD

Show more news articles

 • Super mooie stickers!!

  5 days ago by KK

  Super mooie stickers!!

 • Good turnarround

  6 days ago by Susy Eddleman

  There was dissatisfaction with the way things went when i didn't send in the right file. I feel like we were able to work things out.

 • I made two orders on this site and I'm…

  6 days ago by Anastasia Chikhladze

  I made two orders on this site and I'm absolutely satisfied. Low prices, very high quality and fast delivery. Highly recommend Printenbind. Next time I will come back to this service again.

Show more customer reviews