Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Enveloppen bedrukken

Ben je op zoek naar bijpassende enveloppen voor bij je bestelde kaarten? Vanaf heden is het mogelijk om enveloppen te laten bedrukken met bijvoorbeeld logo's en teksten. Uiteraard tegen een lage prijs zoals je van Printen-Amsterdam gewend kan zijn! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw envelop bedrukt

Soorten en formaten bedrukte enveloppen

Om ervoor te zorgen dat de bedrukte enveloppen met alle kleuren kaarten kunnen worden gecombineerd, hebben wij ervoor gekozen om 3 rustige kleuren te kiezen. Hierdoor maakt het niet uit wat je in de envelop stopt: het zal altijd matchen. 

 • Wit (gebroken)
 • Zand (ecologisch papier)
 • Kraft

De bedrukte enveloppen leveren wij in 4 formaten.

 • 156x110 mm (voor A6)
 • 220x156 mm (voor A5
 • 140x140 mm (voor 135x135)
 • 220x110 mm (voor 105x210, Din Long)

 

Bedrukte enveloppen met spoed

Heb jij met spoed bedrukte enveloppen nodig? Geen probleem voor ons. Bestel namelijk met spoed voor 13.00 uur en wij kunnen je enveloppen binnen drie (!) uur al klaar hebben liggen. Dit betekent dat je jouw bestelling al vanaf 16.00 uur bij onze vestiging in Amsterdam West zou kunnen afhalen. Liever ergens anders in Amsterdam je enveloppen afhalen? Kies dan voor afhalen vanaf 18.00 bij een van onze pick-up points. Uiteraard kunnen wij bedrukte enveloppen ook gewoon verzenden! Check hier onze volledige levertijden! 

Minimum oplage?

Heb jij een kleine oplage of zelfs maar 1 bedrukte envelop nodig? We begrijpen dat je daar niet de hoofdprijs voor wil betalen. Daarom is het bij Printen-Amsterdam mogelijk om al vanaf 1 exemplaar te bestellen, vanaf 0.60 euro voor 1 bedrukte envelop!

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 59.144 bedrukte enveloppen geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit en fijne service!

  Gepubliceerd op 29 June 2020 door jedid-jah boekhout

  Hele mooie enveloppen ontvangen voor een goede prijs. Ook nog eens snel verzonden en ik heb goed contact gehad met de klantenservice.

Bekijk meer klantenbeoordelingen