Folders drukken

Wil jij gemakkelijk online folders bestellen tegen een lage prijs? Printen-Amsterdam is de beste keuze wanneer het aankomt op online drukwerk bestellen. Laat gemakkelijk jouw folders produceren door ons en bewonder binnen no time jouw eindproduct!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw folder

Folders bestellen

 • Kies het formaat waarop jij jouw folder graag wil ontvangen. Wij leveren folders in A6, A5, A4 of din long formaat. Een afwijkend formaat voor je folders is ook mogelijk.
 • Wij printen folders standaard in kleur. 
 • Kies de papiersoort waarop jij de folders geprint wil hebben. De meest gekozen papiersoort is 160 grams.
  • Nieuw: vanaf heden is het ook mogelijk om een luxe papiersoort te kiezen voor folders
 • Kies voor een middenvouw aan de lange of korte zijde.
Folders laten drukken in Amsterdam
Folders laten printen in Amsterdam
Gemakkelijk online folders printen

Aanleveren van je folder

Heb aanleveren van je folders is erg makkelijk. Lever simpelweg losse pagina's die op volgorde staan aan voor je folder, en wij zorgen ervoor dat we deze volgorde aanhouden bij de productie van de folders. Het aanleveren van spreads is dus niet noodzakelijk! Op deze manier is het voor iedereen - ook niet-professionals - mogelijk om toch een mooi product te ontwerpen op een simpele manier!

Folders met spoed bestellen

Wij van Printen-Amsterdam begrijpen dat het bestellen van folders soms nogal hectisch kan zijn. Een last-minute verandering aan het ontwerp van je folder kan er ineens voor zorgen dat je met spoed een bestelling moet plaatsen om je folders nog op tijd binnen te krijgen. Vandaar dat wij een spoedoptie aanbieden voor alle opdrachten waar grote haast bij komt kijken. Bestel je opdracht met spoed voor 13.00 en haal je bestelling vanaf 16.00 uur op bij onze vestiging of vanaf 18.00 bij een van onze pick-up points. Je kan je bestelling dus al binnen 3 uur afhalen!

Kleine oplage folders

Vaak is het bij printshops nodig om grote oplages van folders te bestellen en zijn kleine oplages dus niet mogelijk. En wanneer dit wel kan, betaal je meteen de hoofdprijs! Bij Printen-Amsterdam vinden wij dit onzin. Daarom is het bij ons mogelijk om al vanaf 1 exemplaar je bestelling te voldoen, tegen nog steeds lage prijzen. Dus of je nu 1 of 1000 folders besteld: je bent altijd voordelig uit! 

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw folders al binnen drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en om 16.00 uur liggen jouw folders klaar bij onze vestiging in Amsterdam West. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van je bestelling. 

Absoluut! Je kan je bestelling bij onze vestiging in Amsterdam West afhalen, dit scheelt je verzendkosten en tegelijkertijd verzendtijd. Ook hebben wij meerdere pick-up points in Amsterdam, deze verzendmethode kost 1.50. 

 

Nee, wij kunnen folders alleen verwerken zonder spreads. Het enige wat jij hoeft te doen is een bestand aan te leveren waarbij de bladzijdes op volgorde zitten, dan doen wij de rest. 

Wij leveren een goede kwaliteit van materialen en machines om jouw folders mee te printen en in te binden. Het is niet voor niks dat wij een 9.4 scoren onder meer dan 2600 reviews! Bestel dus gerust al je folders bij Printen-Amsterdam en bekijk het resultaat met eigen ogen. 

Een folder bestaat uit 4 verschillende kanten en vandaar kan je dus maar een bestand met 4 pagina's aanleveren. Wil je een bestand laten vouwen en/of nieten maar heb je meer dan 4 pagina's? Plaat je bestelling dan bij het product tijdschrift.

Dit kan je doen, maar is niet verplicht. Wanneer je je bestand als aflopend folder wil laten printen en inbinden en je geen snijlijnen of bleed hebt toegevoegd, vergroten wij het bestand met 1% zodat eventuele witranden wegvallen. 

Wanneer je je jouw bestand upload in ons online bestelformulier en al jouw gewenste specificaties invult, zal er een online preview worden gegeven van jouw bestelling. Zo kun je checken of alles naar wens is voordat je de definitieve bestelling plaatst! Handig he? 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 342.068 folders geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Review PRINTENBIND.NL

  Gepubliceerd op 23 November 2020 door Roland Hitze

  Ik heb inmiddels meerdere keren iets (stickers, flyers, folders en kaarten) laten afdrukken bij PRINTENBIND.NL en iedere keer zeer tevreden over het eindresultaat. Super snel geleverd en uitmuntende kwaliteit.

 • Ik ben zeer content met snelheid van…

  Gepubliceerd op 01 August 2020 door Radovan Varga

  Ik ben zeer content met snelheid van levering en ook kwaliteit van folders.

 • Snelle service!

  Gepubliceerd op 15 July 2020 door Kim D

  Snelle service! Heel fijn bedrijf om mijn flyers en folders te laten drukken. Ik vind enkel het lettertype bij de gedrukte fyers wat te klein maar goed, ik had ook even moeite met de juiste bestandsgrootte creëren. Het ziet er zeker netjes en profess...

Bekijk meer klantenbeoordelingen