Goedkoop printen in Amsterdam

Doelstelling

Printen-Amsterdam is de goedkoopste online printshop van Nederland. Bij ons staat niet de winst, maar de klant centraal. Onze missie is om tegen lage prijzen een hoogwaardige service te bieden voor iedereen die in en rondom Amsterdam woont.

Productie processing

Wij hebben dankzij onze jarenlange ervaring dé expertise opgebouwd om documenten via een geautomatiseerd proces te printen en in te binden. Optimale business processing houdt onze kosten laag. Doordat wij sneller bestellingen kunnen produceren en afronden, kunnen wij ook meer bestellingen in een bepaalde tijdsspanne behandelen. Door deze efficientie houden wij de kosten laag, wat de klant terug kan zien in de prijzen voor onze producten.

Kwaliteit/prijs verhouding vind ik super. Snelle afhandeling. Ik word ook altijd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

online printen

Door middel van onze overichtelijke website besparen wij veel tijd. De website functioneert als winkel, inclusief kassa en klantenservice. Het gehele totaalplaatje in één website. Door het eenvoudige gebruik van onze website kunnen wij onze kosten laag houden. Op deze manier kunnen al onze klanten hun printwerk ten alle tijden goedkoop laten printen en inbinden. 

 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Bestelling geplaatst voor levering maandag.

  5 dagen geleden door Chloé

  Bestelling geplaatst voor levering maandag. Ivm corona melding gekregen dat deze vertraagd zou zijn, maar ook meteen oplossing geboden op het moment waarop dit noodzakelijk was.

 • Super snelle levering en goede prijs…

  5 dagen geleden door VAN DE VELDE

  Super snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Fijne overzichtelijke site!

 • Al jaren zeer tevreden

  5 dagen geleden door René

  Ik werk al jaren met Print en Bind. Ze leveren prima kwaliteit drukwerk voor een acceptabele prijs, en: altijd op tijd klaar.

Bekijk meer klantenbeoordelingen