Handleiding

Bij Printen-Amsterdam kan je goedkoop en snel professionele handleidingen laten maken! En met onze handige pick-up points in heel Amsterdam heb je je bestelling altijd snel bij de hand (al binnen drie uur)!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw handleiding

Online je handleiding printen

 • Handleidingen worden regelmatig op A4 formaat geprint, maar A5 of A3 formaat is natuurlijk ook mogelijk. Heb je een afwijkend formaat? Geen probleem, vul eenvoudig de gewenste afmetingen van jouw handleiding in. 
 • Kies de papiersoort waarop we je handleiding afdrukken: 80, 100, 160, 250, roman papier 90 of 350 grams card. 
 • Door het gebruik van onze professionele printers wordt je handleiding geprint in zeer hoge kwaliteit.
 • Kies uit één van de drie inbindmethodes waarvan wire-o de meeste gekozen optie is voor handleidingen. 
Handleidingen laten printen in Amsterdam
Snel en makkelijk je handleiding printen in Amsterdam
Print je handleidingen in Amsterdam

Hoe wordt mijn handleiding ingebonden?

Vaak wordt bij het afdrukken van een handleiding gekozen voor Wire-O inbinden. We maken hierbij gebruik van een stevige metalen ringband die jouw document goed bij elkaar houdt. Het inbinden met een ringband is ideaal voor een handleiding, omdat je de pagina's helemaal open kan slaan. Op deze manier is alle informatie in je handleiding goed in één opzicht zichtbaar. Naast Wire-O inbinden kan je natuurlijk ook kiezen voor garenloos of thermisch inbinden. 

Waar moet ik op letten?

Let bij het aanleveren van je bestand wel op de marge aan de binnenrand van je bestand, zodat je teksten of afbeeldingen goed te zien blijven na het inbinden. Controleer dit in de online preview en kijk bij de aanlevervoorwaarden in de online bestelmodule. Als je tekst en afbeeldingen op de rand laat staan, is er grote kans dat er stukken tekst of afbeeldingen af zullen vallen na het snijden of bij het inbinden van je handleiding. Hou hier dus rekening mee! Ben je er niet zeker van of je het goed hebt gedaan? Neem dan contact op met de klantenservice

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw handleiding al binnen drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en om 16.00 uur ligt jouw handleiding klaar bij onze vestiging in Amsterdam West. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van jouw bestelling.

Absoluut! Je kan je bestelling bij onze vestiging in Amsterdam West afhalen, dit scheelt je verzendkosten en tegelijkertijd verzendtijd. Ook hebben wij meerdere pick-up points in Amsterdam, deze verzendmethode kost 1.50. 

De prijs van jouw handleiding ligt natuurlijk geheel aan jouw ingevulde specificaties. Bekijk hieronder een voorbeeld bestelling van een stickerbestelling, inclusief de prijs

Oplage: 1

Pagina aantal: 60

Formaat: A5

Papiersoort: extra stevig 160 grams

Afwerking: wire-o

Prijs: €9.64

Zeker! Bij Printen-Amsterdam kan je al vanaf 1 exemplaar goedkoop je handleiding bestellen, echter kunnen wij ook grote opdrachten aan. Dus of je nu een grote of kleine oplage hebt: wij regelen het. 

Mede vanwege het feit dat al onze opdrachten online worden gedaan én omdat wij al onze productieprocessen hebben geoptimaliseerd, zijn wij in staat om onze kosten laag te houden. Wij kiezen ervoor om dit door te voeren in lage prijzen voor onze klanten. Want: we <3 blije klanten!

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 71.656 handleidingen geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Ik ben zeer tevreden.

  5 dagen geleden door Erica Hensing

  Ik ben zeer tevreden. De site is helder, de keuzes die je kunt maken zijn transparant en de helpdesk is zeer vriendelijk en behulpzaam. De handleiding is ook netjes en zorgvuldig verpakt.

 • Goede prijs-kwaliteit

  Gepubliceerd op 19 April 2021 door Sandra

  Ik ben heel tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. Print kwaliteit is goed en er wordt altijd op tijd volgens de gekozen methode geleverd. Ik heb wel de ervaring dat je altijd je drukwerk moet controleren, ze maken nog wel eens een foutje (zoal...

 • Handleiding op a3 formaat af laten drukken.

  Gepubliceerd op 23 March 2021 door Maaike

  Handleiding op a3 formaat af laten drukken. Het had geen haast dus de budget optie genomen. Werd binnen 3 dagen thuis bezorgd. Netjes verpakt. Boekje zag er mooi uit. Fijn dat er bij haast en geen haast beide mogelijkheden zijn.

Bekijk meer klantenbeoordelingen