Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Handouts printen

Heb je handouts nodig? Het liefst tegen een lage prijs en met een snelle verzending? Printen-Amsterdam is het antwoord op jouw vraag! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw handout

Handouts printen

 • Laat je handouts links bovenin 1 x nieten, 2 x nieten aan de zijkant of bestel losse pagina’s om uit te delen als flyers.
 • Wij printen je handouts standaard op A4 formaat.
 • Print je handouts in kleur of zwart-wit.
 • Kies je papiersoort: 80, 100 of 160 grams.
 • Geen minimum oplage om te kunnen bestellen: wij printen al vanaf 1 exemplaar
 • Gaat het om een grote oplage en wil je graag dat we jouw bestand controleren op een aantal vlakken? Kies van voor onze uitgebreide controle
Handouts makkelijk printen in Amsterdam
Bestel je geniet papier in Amsterdam
Snel papier printen in Amsterdam?

Snel handouts nodig?

Heb jij met spoed handouts nodig? Geen probleem. Bestel namelijk met spoed voor 13.00 uur en wij kunnen je handouts binnen drie uur al klaar hebben liggen. Dit betekent dat je jouw bestelling al vanaf 16.00 uur bij onze vestiging in Amsterdam West zou kunnen afhalen. Liever ergens anders in Amsterdam je handouts afhalen? Kies dan voor afhalen vanaf 18.00 bij een van onze pick-up points. Uiteraard kunnen wij handouts ook gewoon verzenden! Check hier onze volledige levertijden! 

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw handouts al binnen drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en om 16.00 uur liggen jouw boeken klaar bij onze vestiging in Amsterdam West. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van jouw handouts.

Je kan gemakkelijk je bestand in ons online bestelformulier uploaden. Wij werken met PDF-bestanden, maar mocht je niet je eigen bestand kunnen converteren naar een PDF, dan kan ons systeem bijna elk ander bestandssoort omzetten naar PDF. Check wel altijd de online preview om te zien of er niks is verschoven bij het converteren. 

Absoluut! Wij hebben een vestiging in Amsterdam West waar je je bestelling kan afhalen óf je kan je bestelling gemakkelijk afhalen bij één van onze vele pick-up points die door heel Amsterdam verspreid zitten! 

Ja, als je meerdere bestanden hebt die je in één handout wil samenvoegen dan kun je gerust meerdere bestanden in het bestelformulier slepen. Wil je dat elk bestand apart wordt ingebonden door middel van nietjes, dan moet je hiervoor ook een apart artikel voor aanmaken. 

Hoe duur jouw handout is ligt uiteraard geheel aan jouw ingevulde specificaties. Deze kan je snel berekenen op deze pagina of voor een volledig beeld kan je ons online bestelformulier invullen en gelijk je prijs zien. Bekijk hieronder een voorbeeld bestelling van handouts met de bijbehorende prijs:

 

Oplage: 5

Pagina's: 25

Kleur: zwart/wit

Printwijze: dubbelzijdig

Afwerking: 1 nietje

Prijs: €11.31

Voor bestanden die niet hoeven te worden geniet is er geen maximum aantal pagina's. Wanneer je je bestand graag wel wil hebben geniet moet je rekening houden met een maximum van 212 bladzijdes wanneer je dubbelzijdig op 80 grams papier laat printen. Bij dikkere papiersoorten is dit maximum iets minder en ook bij enkelzijdig printen is het maximum aantal pagina's minder. Dit kan je zien in ons online bestelformulier wanneer je je gewenste specificaties invult.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 378.842 handouts geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • goede kwaliteit en service

  Gepubliceerd op 01 April 2021 door Miguel Verhoeven

  De bestelling bij Printenbind was weer van hoge kwaliteit. Ik bestel vaak bij Printenbind en deze bestelling was ook weer erg goed. De randen waren goed afgewerkt zoals tot nu toe elke keer en de hand outs waren ook van goede kwaliteit. Top service

 • Prettige partij, ook voor kleine oplages

  Gepubliceerd op 12 March 2021 door Annemijn Kroon

  Ik bestelde maandag 5 hand-outs. Het bestelproces verliep prettig; mede dankzij de duidelijke aanleverspecificaties. Op donderdag had ik ze binnen. de hand-outs waren netjes verpakt en zijn van een goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden!

 • Een hand-out laten inbinden.

  Gepubliceerd op 18 January 2021 door Marlon Tjin-a-koeng

  Een hand-out laten inbinden. Hele hoge kwaliteit en zeer tevreden. En erg goed ingebonden. Perfect. Dank

Bekijk meer klantenbeoordelingen