Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Kaarten drukken

Heb je kaarten nodig en wil je die zo snel mogelijk ophalen of laten bezorgen in Amsterdam? Heb jij even geluk dat je op deze webpagina terecht bent gekomen. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw kaart

Eigen ontwerp (ansicht)kaart

 • Kies je papiersoort: wij hebben 8 bijzonder mooie papiersoorten voor elke gelegenheid. Van natuurlijke tot luxe papiersoorten: wij hebben het. 
 • A6 is het meeste gangbare formaat voor kaarten, maar A5, A4 of afwijkende formaten zijn ook mogelijk.
 • Verschillende afwerkingen mogelijk.
  • Je kan je kaart in het midden laten vouwen
  • Enkel- en dubbelzijdig bedrukt
  • Met eventueel een voorbedrukte achterkant
 • Voor een extra touch kan je ervoor kiezen jouw kaarten ronde hoeken en/of een glans coating te geven.
 • Gelijk een passende envelop erbij bestellen? Dat kan! Kies een mooie envelop met pastelkleur tot aan metallic kleuren!
Snel en goedkoop je kaarten in Amsterdam laten drukken
Je kunt kiezen voor een voorbedrukte achterkant
Maak je eigen ontwerp

Snel kaarten printen in Amsterdam

Wij zijn er voor alle Amsterdammers die wel betere dingen te doen hebben dan dagenlang wachten op een setje kaarten. Amsterdam is een snelle stad, dus waarom kan het maken van kaarten niet net zo snel zijn, toch? Daarom is het bij Printen-Amsterdam mogelijk om al binnen 3 uur je bestelling op te komen halen. Het is simpel: bestel met spoed voor 13.00 uur en kom je kaarten al vanaf 16.00 uur ophalen bij ons in Amsterdam West. Liever ergens anders je kaarten afhalen? Maak dan gebruik van één van onze vele afhaalpunten die verspreid over Amsterdam liggen. Heb je alle tijd van de wereld? Plaats je bestelling dan zonder spoed of zelf met een budgetverzending: pak je toch nog even 10% extra korting mee. 

Kaarten leveren in Amsterdam

Kies ervoor om je opdracht af te halen bij onze locatie in de buurt van Amsterdam Sloterdijk of bij een van onze vele pick-up locaties in Amsterdam. Je kunt ook je kaarten met spoed bestellen. In dat geval kun je de kaarten dezelfde dag nog in Amsterdam ophalen als je je bestelling voor 13.00 uur plaatst. Hiernaast kun je de exacte levertijd en prijs van je bestelling bekijken.

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw kaarten al binnen drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en om 16.00 uur liggen jouw boeken klaar bij onze vestiging in Amsterdam West. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van jouw kaarten.

Natuurlijk! Je kan je bestelling bij onze vestiging in Amsterdam West afhalen, dit scheelt je verzendkosten en tegelijkertijd verzendtijd. Ook hebben wij meerdere pick-up points in Amsterdam, deze verzendmethode kost €1.50. 

Dat kan, maar hoeft niet. Bij kaarten zonder bleed of snijlijnen die wél randloos zijn besteld, zorgen wij dat we de bestanden met 1% vergroten bij het printen zodat jouw kaarten geen witranden krijgen. 

De prijs van jouw kaarten ligt natuurlijk geheel aan jouw ingevulde specificaties. Bekijk hieronder een voorbeeld bestelling van een stickerbestelling, inclusief de prijs

Oplage: 100

Formaat: A6

Printwijze: enkelzijdig

Papiersoort: kraft

Prijs: €11.31

Bij kaarten heb je keuze uit maar liefst 8 verschillende papiersoorten:

 1. Kaart
 2. Klassiek (warm wit 270 gr)
 3. Oud Hollands (gebroken wit 300 gr)

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 7.015.689 kaarten geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • ik ben zeer tevreden over print en…

  Gepubliceerd op 22 August 2021 door elise huisintveld

  ik ben zeer tevreden over print en bind! Wat ik wel iets minder vind is dat de kaarten die ik heb besteld net niet goed en mooi dicht kunnen. De voorkant van de kaart is namelijk langer dan de achterkant, waardoor je een wit randje ziet op de achterk...

 • Nice

  Gepubliceerd op 21 August 2021 door Sanne Velgersdijk

  Extra kaartjes voor bij onze trouwkaart, blij mee

 • IK ben op een opdracht na tevreden over…

  Gepubliceerd op 16 August 2021 door franca

  IK ben op een opdracht na tevreden over print en bind. Zo ook deze laatste zending. Maar niet over de voorlaatste opdracht. die is helemaal mis gegaan. Ik had vetgedrukte letters en grotere letters in mijn laatste origineel. Dat is niet gebeurd.

Bekijk meer klantenbeoordelingen