Kalender

Wil jij goedkoop en snel je kalender laten afdrukken? Bij Printen-Amsterdam kan je eenvoudig je eigen ontwerp van je kalender uploaden in ons online bestelformulier.  Een persoonlijk cadeau geven aan een vriend of familie? Jij regelt het ontwerp, wij drukken het! Loopt het ontwerp van je kalender tot aan de rand van het document? Kies van voor de optie "randloos" printen in het online bestelformulier. Met de online preview check je of alle specificaties naar wens hebt ingevuld voordat je de bestelling van je kalender plaatst. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw kalender

Bestel specificaties

 • Kalenders worden ingebonden met een mooie metalen ringband (Wire-O) en kunnen wij voorzien van een kalenderhaak, zodat je de kalender mooi kan ophangen.
 • Check de online preview om te controleren of de ringband van de kalender niet door je ontwerp loopt.
 • Kies zelf het formaat: A3, A4, A5, A6 of een ander formaat.
 • Heb je een verjaardagskalender of jaarkalender ontworpen met eigen foto’s? Kies dan voor het printen op een zwaardere papiersoort van minstens 160 grams papier, zodat de pagina’s niet doorschijnen.
 • Print je kalender in kleur voor het mooiste eindresultaat.
Kalenders laten printen in Amsterdam
Kalenders drukken in Amsterdam

Snel je kalender laten printen

Met spoed een kalender nodig? Wij produceren altijd binnen twee werkdagen, en wanneer je met spoed bestelt voor 13.00 uur kan je het zelfs op dezelfde dag nog ophalen bij onze vestiging. Of kies voor onze pick-up point service, dan kan je bij verschillende plekken je bestelling afhalen in Amsterdam.  

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw kalenders al binnen drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en om 16.00 uur ligt jouw bestelling klaar bij onze vestiging in Amsterdam West. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van jouw kalenders!

Absoluut! Je kan je bestelling bij onze vestiging in Amsterdam West afhalen, dit scheelt je verzendkosten en tegelijkertijd verzendtijd. Ook hebben wij meerdere pick-up points in Amsterdam, deze verzendmethode kost 1.50. 

Onze website kan vele bestandsoorten omzetten naar het soort bestand waar wij uiteindelijk mee werken, namelijk een PDF bestand. De meest veilige methode is om een PDF bestand te uploaden in ons online bestelformulier. Bij het converteren naar een PDF bestand kan er heel soms nog iets verschuiven. Mocht je geen PDF bestand kunnen uploaden, laat ons systeem dat dan gerust voor je doen en check deze op eventuele verschuivingen in onze online preview. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 24.562 kalenders geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Meer dan top!

  Gepubliceerd op 15 October 2020 door Flicks

  Ik bestel altijd al mijn artikelen via printenbind. Van geboortekaartje tot kalender, al mijn grafische uitingen komen hier vandaan. De keuze is reuze. Vele soorten papier en ook de keuze voor een envelopkleur is enorm. Wederom bedankt voor de goede...

 • Namens onze rescue shelter in…391517

  Gepubliceerd op 16 February 2020 door Monique Roozendaal-Mennes

  Namens onze rescue shelter in Monemvasia, Griekenland een verjaardagskalender gemaakt, om de kas van het asiel te spekken. De kalender is echt heel mooi, ver boven verwachting zelfs. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel klaar. We hebben er inmidd...

 • goede prijs en kwaliteit, snelle service

  Gepubliceerd op 31 December 2019 door Toffe Tuinen

  Zeer tevreden over het drukwerk van Print en Bind in 2019. Verschillende kalenders laten maken die van goede printkwaliteit zijn en fijne ringbanden hebben. De service is zeer prettig. Je wordt tevens goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de...

Bekijk meer klantenbeoordelingen