Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Koerier Amsterdam

Heb je je bestelling snel nodig maar heb je geen tijd om je bestelling ergens op te halen? Kies dan voor aflevering per koerier. Binnen Amsterdam kost dit slechts €7,50. Zo heb je altijd zekerheid voor een lage prijs. 

 

Wil je toch liever zelf je bestelling ophalen? Kies dan van ophalen bij Printen-Amsterdam of ophalen bij pick-up points in Amsterdam.

  • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

    Gepubliceerd op 18 March 2020

    In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

  • NIEUW! RE-BOARD

    Gepubliceerd op 10 March 2020

    Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

  • Goede kwaliteit

    4 dagen geleden door klant

    De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

  • Snelle levering, vriendelijke benadering

    4 dagen geleden door Hanneke de Graaf

    Snelle levering, vriendelijke benadering

  • Tot nu toe alleen maar positieve‚Ķ

    5 dagen geleden door Joop Giesendanner

    Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen