Afhalen

We begrijpen dat je zo snel mogelijk je bestelling wilt komen ophalen. Daarom ontvang je een email/sms wanneer het pakket gereed is. Onze medewerkers van de klantenservice verwelkomen je met veel plezier aan de afhaalbalie.

Locatie & openingstijden

Maandag t/m donderdag 08:00 t/m 20:00
Vrijdag 08:00 t/m 18:00
Zaterdag t/m zondag 09:00 t/m 18:00

Printenbind.nl

Kabelweg 44A
1014BB Amsterdam

  

Levertijden bij afhalen

Besteld Standaard 16:00* Spoed 16:00** Spoed 10:00***
maandag dinsdag maandag dinsdag
dinsdag woensdag dinsdag woensdag
woensdag donderdag woensdag donderdag
donderdag vrijdag donderdag vrijdag
vrijdag zaterdag vrijdag zaterdag
zaterdag maandag zaterdag maandag

*   Besteld vóór 18:00 uur
**  Besteld vóór 13:00 uur
*** Besteld vóór 22:00 uur

 

Bereikbaarheid

Adres

Printen-Amsterdam.nl
Kabelweg 44A
1014BB Amsterdam


Met de auto

De locatie is eenvoudig te bereiken via de ring A10. Je kunt hiervoor het beste de afslag Amsterdam Hemhavens of Westpoort nemen. Op ons terrein kan je gebruik maken van onze gratis parkeerplaatsen wanneer je je bestelling op komt halen. 

Met OV

De locatie is 4 minuten lopen vanaf metrohalte Isolatorweg of 12 minuten lopen vanaf station Amsterdam Sloterdijk.

 

 

 

 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Super!

  13 dagen geleden door Naomi de Bonte

  Heel tevreden met de service & blij met mijn bestelling! Je kan je bestelling goed volgen en alles word netjes en duidelijk gecommuniceerd; het resultaat is perfect!

 • ‘handleiding’ boekje

  13 dagen geleden door Maaike

  Ik heb een ‘handleiding’ boekje besteld om mijn interieuradvies in te presenteren. Het bestelproces verloopt makkelijk en vlot. Overal word goede uitleg bij gegeven. Het document is in printmodus te bekijken. Snelle levering, binnen twee dagen had ik...

 • Favoriete drukkerij Ik bestel nu al een tijdje al mijn producten voor mijn webshop bij Print en Bind en ik ben altijd tevreden geweest.

  13 dagen geleden door Kaylee de Snayer

  Favoriete drukkerij Ik bestel nu al een tijdje al mijn producten voor mijn webshop bij Print en Bind en ik ben altijd tevreden geweest. De kwaliteit is uitstekend en de levering snel. Een echte aanrader dus!

Bekijk meer klantenbeoordelingen