Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Losbladig

Wil je drukwerk bestellen in Amsterdam dat niet ingebonden hoeft te worden? Bij Printen-Amsterdam kun je snel en goedkoop je losbladige drukwerk bestellen voor samenvattingen, handouts, inschrijfformulieren, tekeningen, en nog veel meer! En met onze handige pick-up points kan jouw bestelling altijd dicht bij je in de buurt worden afgeleverd, waar je ook bent in Amsterdam! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw losbladig

Drukwerk bestellen in Amsterdam

 • Kies óf je pagina's in kleur wil hebben en zo ja, bepaalde welke dit zijn. Het is mogelijk om alleen bepaalde pagina's in kleur te printen en de rest in zwart-wit. Hiermee bespaar je makkelijk kosten!
 • A4 is het meest bestelde losbladige drukwerk, maar natuurlijk is het mogelijk een ander standaard of afwijkend formaat in te vullen. 
 • Wil je dubbelzijdig of enkelzijdig drukwerk? Vink dit gemakkelijk aan in het bestelformulier.
 • Loopt je ontwerp tot op de rand? Vink dan in het bestelformulier 'randloos' aan.
 • Kies uit één van onze 15 papiersoorten: van standaard 80 gr papier tot aan luxe Parelmoer 300 gr papier. 
 • Voor een luxere uitstraling raden wij een zwaardere papiersoort aan. Voor producten als samenvattingen, inschrijfformulieren voldoen de lichtere papiersoorten. 
Snel drukwerk bestellen in Amsterdam
Snel printen in Amsterdam
Goedkoop printen in Amsterdam

Afwerking losbladig drukwerk

Je kunt je losbladige drukwerk op verschillende manieren afwerken. Voor losbladig drukwerk hanteren wij de volgende afwerkmogelijkheden:

 • Nieten
 • Vouwen
 • 2 of 4 gaats ponsen (voor in multomappen)
 • Geen afwerking, maar mét ronde hoeken
 • Geen afwerking

Snelle levering Amsterdam

Je kunt je losbladige drukwerk binnen twee dagen thuis laten bezorgen maar je kunt er ook voor kiezen om je opdracht af te halen bij onze locatie in de buurt van Amsterdam Sloterdijk of bij een van onze vele pick-up locaties in Amsterdam. Ook kun je je losbladige drukwerk met spoed bestellen. In dat geval kun je het drukwerk vaak dezelfde dag nog in Amsterdam ophalen of de volgende dag thuis laten leveren. In ons online bestelfomulier kun je de exacte levertijd en prijs van je bestelling berekenen..

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw losbladige drukwerk al binnen drie uur klaar hebben liggen wanneer je voor 13.00 uur met spoed besteld. Voor onze volledige levertijden, klik hier

Absoluut! Je kan je bestelling bij onze vestiging in Amsterdam West afhalen, dit scheelt je verzendkosten en tegelijkertijd verzendtijd. Ook hebben wij meerdere pick-up points in Amsterdam, deze verzendmethode kost €1.50. 

De prijs van jouw losbladig drukwerk ligt natuurlijk geheel aan jouw ingevulde specificaties. Bekijk hieronder een voorbeeld bestelling van losbladig drukwerk, inclusief de prijs. 

Pagina's : 100

Kleur : zw/w

Formaat : A4

Printwijze : enkelzijdig

Papier : 80 gr

Prijs incl. btw: €8.53

Het zal je misschien verbazen, maar: ja, jouw prints kunnen nóg goedkoper worden geprint. Bekijk eens onze budgetprints en wanneer je deze combineert met onze budget levering ben jij absoluut nergens goedkoper uit dan bij Printen-Amsterdam voor jouw losbladig drukwerk! 

Dit kan je doen, maar is niet verplicht. Wanneer je je bestand tot de rand geprint wil hebben en je geen snijlijnen of bleed hebt toegevoegd, vergroten wij het bestand met 1% zodat eventuele witranden wegvallen. Wanneer je je printwerk niet-randloos besteld is het sowieso niet nodig om bleed of snijlijnen aan te leveren.

Wij kunnen losbladig drukwerk tot 440 x 310mm printen. Wil je grotere prints laten printen? Kijk dan eens bij het product poster.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 19.001.973 prints geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  4 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Tot nu toe alleen maar positieve…

  5 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

 • Weer heb ik printen besteld die…

  Gepubliceerd op 10 August 2021 door Dorien

  Weer heb ik printen besteld die belangrijk zijn als bewijsmateriaal in een procedure. Als al vele jaren het geval is : het gaat bij Printenbind na uploaden van je bestanden van een leien dakje. Snel en duidelijk met aandacht wordt er gewerkt. Bij een...

Bekijk meer klantenbeoordelingen