Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Papier bestellen

Heb jij papier nodig voor een knutselproject? Wil jij bijvoorbeeld je eigen trouwkaart maken of heb je papier nodig om op te verven? Bij Printen-Amsterdam bestel je gemakkelijk onze papiersoorten in het formaat dat jij nodig hebt. Onze papiersoorten zijn al vanaf 1 exemplaar te bestellen en met een grote keuze zit er altijd het juiste papier voor jou tussen! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw afwerkbladen

Onze papiersoorten

Bij het bestellen van los papier bieden wij de mogelijkheid om tussen 14 papiersoorten te kiezen.  Liever het papier in het echt bekijken? Bestel dan een papiermonsterboek waarin al onze papiersoorten zitten! Zo kan je altijd de juiste keuze maken.

Papier kopen in Amsterdam
Papier bestellen in Amsterdam
Kraft papier bestellen in Amsterdam

Het papier formaat

Hij leveren het papier in een aantal standaard formaten, namelijk A6, A5, A4 en A3. Wil je toch liever een afwijkend formaat? Je kan er ook voor kiezen om een eigen formaat door te geven in het bestelformulier. 

Met spoed papier nodig in Amsterdam?

Heb jij last minute papier nodig? Of het er nu 1 of 1000 velletjes zijn: wij kunnen jouw papier met spoed produceren zodat jij altijd op tijd je bestelling in handen hebt. Bestel voor 13.00 uur met spoed en je kan je bestelling al vanaf 16.00 uur af halen bij onze vestiging in Amsterdam West. Dat is al binnen drie uur! Liever het papier ergens anders in Amsterdam afhalen? Kies dan voor een van onze pick-up points in Amsterdam waar je deze met spoed vanaf 18.00 uur kan afhalen. Uiteraard doen wij ook aan postverzendingen. Al onze levertijden kan je hier vinden. 

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw papier al binnen drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en om 16.00 uur ligt jouw bestelling klaar bij onze vestiging in Amsterdam West. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van je bestelling. 

Zeker weten! Je kan je bestelling bij onze vestiging in Amsterdam West afhalen, dit scheelt je verzendkosten en tegelijkertijd verzendtijd. Ook hebben wij meerdere pick-up points in Amsterdam, deze verzendmethode kost €1.50. Liever je bestelling toegestuurd krijgen? Dat kan natuurlijk ook. 

Al onze papiersoorten kan je hier vinden. 

Zeker! De volgende papiersoorten zijn gemaakt van gereycled papier:

- Roman biotop

- Eco vezel

- Kraft

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 121.766 afwerkbladen geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Voor een cursus heb ik een aantal…

  Gepubliceerd op 10 August 2021 door jantine

  Voor een cursus heb ik een aantal handboeken en certificaten laten afdrukken. De bestelling was netjes verpakt en ik ben zeer tevreden over het eindproduct. Mooi stevig papier en luxe uitstraling. Het handige vind ik dat je een voorgaande bestelling...

 • Art prints besteld, mooi stevig papier en snel geleverd!

  Gepubliceerd op 26 July 2021 door Rosalie Sander

  Art prints besteld, mooi stevig papier en snel geleverd! Dank:)

 • Aanrader!

  Gepubliceerd op 26 May 2021 door J.G. van der Garde

  Al het drukwerk voor onze bruiloft gaat via Print en Bind en alles is boven verwachting! Je kan een papiermonsterboekje ophalen (waar we nog steeds in bladeren iedere keer als we iets nodig hebben) waaruit we het materiaal van onze trouwkaart hebben...

Bekijk meer klantenbeoordelingen