Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Op zoek naar een manier om meer orde te creëren in je leven? Laat dan gemakkelijk en snel online je planner printen en inbinden bij Printen-Amsterdam. Met onze vele - en vooral mooie - papiersoorten kan je altijd een planner met een unieke uitstraling maken! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw planner

een planner bestellen

Door middel van ons eenvoudige bestelformulier is het online bestellen van jouw planner heel simpel. Kies het aantal pagina's, bepaal of je deze in kleur wil of niet en selecteer het formaat en de printwijze. Vervolgens kun je een van onze verschillende papiersoorten selecteren en voor een afwerking kiezen (garenloos, thermisch of wire-o). Daarna kies je voor een bedrukte of onbedrukte omslag en kun je ook het papiersoort voor de omslag bepalen. 

Je bestelling ophalen in amsterdam

Speciaal voor alle Amsterdammers hebben wij meerdere mogelijkheden om een bestelling op te halen. Zo kun je ervoor kiezen om je bestelling bij onze vestiging in West (omgeving Sloterdijk) op te halen. Ook bieden wij de mogelijkheid om je bestelling te laten bezorgen bij een van de vele pick-up points die in Amsterdam verspreid zitten. Zo kun je altijd je bestelling dichtbij je werk, school of huis laten bezorgen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 33.778 planners geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Perfect planners

  Gepubliceerd op 08 March 2021 door genevie

  Goede kwaliteit

 • Review Planner Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 03 February 2021 door Isa Klessens

  De planner is mooi en duidelijk afgedrukt. De kleuren komen exact overeen met het pdf-bestand, de kwaliteit van het papier voelt goed en stevig aan en de planner is netjes d.m.v. een nietje aan elkaar bevestigd. Kortom een top product!

 • Al voor de 3e keer een jaarplanner…

  Gepubliceerd op 14 January 2021 door Mh

  Al voor de 3e keer een jaarplanner laten maken. Helemaal prima. Snelle levering

Bekijk meer klantenbeoordelingen