Op zoek naar een manier om meer orde te creëren in je leven? Laat dan gemakkelijk en snel online je planner printen en inbinden bij Printen-Amsterdam. Met onze vele - en vooral mooie - papiersoorten kan je altijd een planner met een unieke uitstraling maken! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw planner

een planner bestellen

Door middel van ons eenvoudige bestelformulier is het online bestellen van jouw planner heel simpel. Kies het aantal pagina's, bepaal of je deze in kleur wil of niet en selecteer het formaat en de printwijze. Vervolgens kun je een van onze verschillende papiersoorten selecteren en voor een afwerking kiezen (garenloos, thermisch of wire-o). Daarna kies je voor een bedrukte of onbedrukte omslag en kun je ook het papiersoort voor de omslag bepalen. 

Je bestelling ophalen in amsterdam

Speciaal voor alle Amsterdammers hebben wij meerdere mogelijkheden om een bestelling op te halen. Zo kun je ervoor kiezen om je bestelling bij onze vestiging in West (omgeving Sloterdijk) op te halen. Ook bieden wij de mogelijkheid om je bestelling te laten bezorgen bij een van de vele pick-up points die in Amsterdam verspreid zitten. Zo kun je altijd je bestelling dichtbij je werk, school of huis laten bezorgen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 32.749 planners geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Planner

  Gepubliceerd op 31 July 2020 door Celine Mollink

  Goede service, snel en vriendelijk.

 • Super tevreden!

  Gepubliceerd op 20 April 2020 door Pamela Thonus

  Super tevreden met mijn planner! Er werd zeer veel aandacht besteed aan duidelijke communicatie om ervoor te zorgen dat alles exact was zoals ik het wilde. En dat was het ook, ik had het niet anders gewild. De levering verliep ook vlot en de planner...

 • Super happy!

  Gepubliceerd op 07 January 2020 door Martijn

  Super blij met mijn custom dagplanner boek. Snelle service en een mooie print!

Bekijk meer klantenbeoordelingen