Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Poster afdrukken

Op zoek naar een manier om je huis, kantoor, mancave of welke ruimte dan ook op te fleuren? Of heb promotiemateriaal nodig voor een evenement, service of dienst? Een poster is the way to go. Bij Printen-Amsterdam bestel je gemakkelijk online posters en of dit nu grote of kleine oplages zijn: het is altijd voordelig. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw poster

online posters bestellen?

 • Bepaal het formaat: standaard formaten zijn A3, A2, A1, A0, B0, B1 en ABRI, maar afwijkende formaten zijn ook mogelijk.
 • Kies het papiersoort van je poster, wij hebben zowel posters voor binnen- als buitengebruik.
 • We leveren ook posters die passen in een wissellijst. Kijk voor de mogelijkheden in het bestelformulier.
Goedkoop posters bestellen in Amsterdam
Snel je posters laten leveren in Amsterdam
Kwaliteit posters binnen twee dagen geleverd

Haal je poster op in Amsterdam

Je kunt je poster standaard binnen twee dagen thuis laten bezorgen. Ook kun je ervoor kiezen je opdracht af te halen bij onze locatie in de buurt van Amsterdam Sloterdijk of bij een van onze vele pick-up locaties in Amsterdam. Snel een poster nodig? Bestel deze dan met spoed, in dat geval kun je de poster vaak nog dezelfde dag in Amsterdam ophalen of de volgende dag thuis laten leveren.

online preview van je poster

Het kan best spannend zijn om online je bestand te uploaden en het dan uit handen te geven aan ons. Daarom hebben wij een online preview gebouwd zodat jullie altijd nog het bestand dat is geupload kunnen checken. Zijn er geen stukken verschoven? Is dat ene bijzondere lettertype goed doorgekomen? Of toch nog even checken of alles goed leesbaar is? Check het allemaal in de online preview. Wel zo makkelijk. 

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw poster al binnen een tijd van drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en wij zullen ervoor zorgen dat je bestelling om 16.00 uur klaar ligt bij onze vestiging in Amsterdam West. We houden je ervan op de hoogte als je bestelling nóg eerder klaar ligt. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van jouw posters. 

Ook hebben wij een budgetlevering optie, dit is een langere levertijd tegen korting! Lees meer over onze levertijden en leverwijzen

Zeker! Wij hebben een vestiging in Amsterdam West waar je je bestelling kan afhalen óf je kan gebruik maken van één van onze pick-up points die in Amsterdam verspreid zitten. 

Dat ligt natuurlijk geheel aan wat voor soort poster je wil. Zie hieronder een voorbeeldbestelling van een poster en de kosten:

Oplage: 5

Formaat: A3

Papiersoort: stevig 

Accessoire: Geen

Prijs: €5.13

Je kan bij ons bestanden met bleed en snijlijnen toevoegen, echter is dit voor de mensen die hier geen verstand van hebben zeker niet nodig! Wil jij je poster graag randloos laten printen maar kan je geen bleed of snijlijnen toevoegen? Dan vergroten wij jouw poster gewoon met 1% zodat alle witranden wegvallen, problem solved!

Ga naar ons online bestelformulier en klik op het i'tje bij de verschillende papiersoorten. Lees daar de info over onze papiersoorten en maak je keuze van welk papiersoort het best bij jouw poster past! 

Wij printen posters vanaf 148 x 210mm tot 1200 x 3000mm. 

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 328.615 posters geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Super service.

  Gepubliceerd op 20 August 2021 door Nynke

  Super service. De poster die ik had besteld kwam door de post wat verkreukeld aan. Door Printenbind is er kosteloos een nieuwe poster opgestuurd. Daarnaast is het contact persoonlijk en snel.

 • Posters

  Gepubliceerd op 16 August 2021 door Jennifer

  Ik heb een aantal posters laten maken. Ze zijn erg mooi van kwaliteit en paste precies in de lijst.

 • Drukker waar ik bij terugkom

  Gepubliceerd op 13 August 2021 door Joanne

  Geregeld bestel ik drukwerk bij Printenbind voor mijn illustratie opdrachten. Van kaart tot poster tot boekje. Drukwerk wordt altijd snel & goed geleverd. Zeer tevreden hierover.

Bekijk meer klantenbeoordelingen