Poster afdrukken

Op zoek naar een manier om je huis, kantoor, mancave of welke ruimte dan ook op te fleuren? Of heb promotiemateriaal nodig voor een evenement, service of dienst? Een poster is the way to go. Bij Printen-Amsterdam bestel je gemakkelijk online posters en of dit nu grote of kleine oplages zijn: het is altijd voordelig. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw poster

online posters bestellen?

 • Bepaal het formaat: standaard formaten zijn A3, A2, A1, A0, B0, B1 en ABRI, maar afwijkende formaten zijn ook mogelijk.
 • Kies het papiersoort van je poster, wij hebben zowel posters voor binnen- als buitengebruik.
 • We leveren ook posters die passen in een wissellijst. Kijk voor de mogelijkheden in het bestelformulier.
Goedkoop posters bestellen in Amsterdam
Snel je posters laten leveren in Amsterdam
Kwaliteit posters binnen twee dagen geleverd

Haal je poster op in Amsterdam

Je kunt je poster standaard binnen twee dagen thuis laten bezorgen. Ook kun je ervoor kiezen je opdracht af te halen bij onze locatie in de buurt van Amsterdam Sloterdijk of bij een van onze vele pick-up locaties in Amsterdam. Snel een poster nodig? Bestel deze dan met spoed, in dat geval kun je de poster vaak nog dezelfde dag in Amsterdam ophalen of de volgende dag thuis laten leveren.

online preview van je poster

Het kan best spannend zijn om online je bestand te uploaden en het dan uit handen te geven aan ons. Daarom hebben wij een online preview gebouwd zodat jullie altijd nog het bestand dat is geupload kunnen checken. Zijn er geen stukken verschoven? Is dat ene bijzondere lettertype goed doorgekomen? Of toch nog even checken of alles goed leesbaar is? Check het allemaal in de online preview. Wel zo makkelijk. 

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw poster al binnen een tijd van drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en wij zullen ervoor zorgen dat je bestelling om 16.00 uur klaar ligt bij onze vestiging in Amsterdam West. We houden je ervan op de hoogte als je bestelling nóg eerder klaar ligt. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van jouw posters. 

Ook hebben wij een budgetlevering optie, dit is een langere levertijd tegen korting! Lees meer over onze levertijden en leverwijzen

Zeker! Wij hebben een vestiging in Amsterdam West waar je je bestelling kan afhalen óf je kan gebruik maken van één van onze pick-up points die in Amsterdam verspreid zitten. 

Dat ligt natuurlijk geheel aan wat voor soort poster je wil. Zie hieronder een voorbeeldbestelling van een poster en de kosten:

Oplage: 5

Formaat: A3

Papiersoort: stevig 

Accessoire: Geen

Prijs: €5.13

Je kan bij ons bestanden met bleed en snijlijnen toevoegen, echter is dit voor de mensen die hier geen verstand van hebben zeker niet nodig! Wil jij je poster graag randloos laten printen maar kan je geen bleed of snijlijnen toevoegen? Dan vergroten wij jouw poster gewoon met 1% zodat alle witranden wegvallen, problem solved!

Ga naar ons online bestelformulier en klik op het i'tje bij de verschillende papiersoorten. Lees daar de info over onze papiersoorten en maak je keuze van welk papiersoort het best bij jouw poster past! 

Wij printen posters vanaf 148 x 210mm tot 1200 x 3000mm. 

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 301.162 posters geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Alleen maar lof voor dit bedrijf!

  6 dagen geleden door Roelof Versteeg

  Ha, weer veel lof voor dit bedrijf hoor. Ik heb echt geen aandelen maar ik kan alleen maar zeggen dat ze meedenken met me. Ik moest posters laten drukken en ik wist niet welke papiersoort het handigst zou zijn dus heb ze om advies gevraagd en het adv...

 • Helaas had ik toch nog een spelfout in…

  12 dagen geleden door Faith Lifeline

  Helaas had ik toch nog een spelfout in mijn poster. Gelukkig was daar de spoedlevering optie! De volgende dag werd het meteen in de ochtend bezorgd! Klant blij, ik blij! Top

 • Print&Bind ook top voor stickers

  12 dagen geleden door Ester

  Voor het eerst stickers laten printen en een poster op A2 formaat. Alles prima in orde. Mooie kwaliteit en snelle service.

Bekijk meer klantenbeoordelingen