Reader printen

Heb je een reader nodig voor bijvoorbeeld een samenvatting van je studie of om je kookrecepten te bundelen? Bij Printen-Amsterdam zit je aan het juiste adres. Upload gemakkelijk je bestand en wij gaan voor je aan de slag. Simpel, snel en goedkoop. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw reader

Bepaal zelf de afwerking van je reader

Met ons gemakkelijke online bestelformulier kan je gemakkelijk kiezen hoe jij de afwerking van je reader wil hebben.

 • Ga je de readers een langere tijd gebruiken? Kies dan voor de afwerking wire-o, hierbij wordt je reader ingebonden met een ringband. Uiteraard kun je ook nog kiezen voor een garenloos of thermische afwerking. 
 • Laat je reader printen op A3, A4, A5 formaat of kies een afwijkend formaat voor je reader.
 • Bepaal zelf de papiersoort uit de keuze van 4 papiersoorten. 
 • Kies zelf of je je hele reader in kleur/zwart-wit wil hebben of alleen bepaalde pagina's. 
 • Kies zelf voor een dubbelzijdige of enkelzijdige reader.
 • Wil je een omslag om je reader heen? Kies uit één van onze 9 papiersoorten die hiervoor geschikt zijn! 
Readers bestellen in Amsterdam
Boeken inbinden in Amsterdam
Readers laten printen in Amsterdam

Met spoed readers nodig?

Wij snappen dat in het snelle Amsterdamse leven, dingen je soms kunnen ontgaan. Vooral het bestellen van drukwerk kan een klusje zijn dat snel te vergeten is. Vandaar dat wij dan ook een spoedoptie aanbieden, zodat jij je readers of ander drukwerk nog last-minute kan bestellen. Combineer dit met één van onze pick-up points in Amsterdam zodat je bestelling altijd dichtbij kan worden bezorgd of haal gratis je bestelling op bij onze vestiging in Amsterdam-West. Zo kan je altijd de kosten nog lager houden!

FAQ in het kort

Wij kunnen binnen drie uur jouw readers klaar hebben liggen bij onze vestiging in Amsterdam West. Wanneer je voor 13.00 uur met spoed besteld ligt je bestelling dus al vanaf 16.00 uur klaar. Is je bestelling nog eerder klaar? Dan krijg je hier bericht van. Zonder spoed bestellen kan natuurlijk ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met jouw bestelling. 

Zeker! Je kan dit doen bij onze vestiging in Amsterdam West of bij één van onze pick-up points die verspreid in Amsterdam liggen. 

De papiersoort hangt af van jouw budget en het gewenste afwerkingsniveau van jouw reader. Onze meest gekozen papiersoort voor readers is 100 gr. Ons 80gr papiersoort is ook te gebruiken voor readers, echter kan je dan licht doordruk zien van de tekst en afbeeldingen op de pagina's.  

Wil je absolute zekerheid van de juiste papierkeuze? Bestel dan een papiermonsterboekje met onze papiersoorten tegen enkel de verzendkosten (of gratis ophalen). 

Onze website kan vele bestandsoorten omzetten naar het soort bestand waar wij uiteindelijk mee werken, namelijk een PDF bestand. De meest veilige methode is om een PDF bestand te uploaden in ons online bestelformulier. Bij het converteren naar een PDF bestand kan er heel soms nog iets verschuiven. Mocht je geen PDF bestand kunnen uploaden, laat ons systeem dat dan gerust voor je doen en check deze op eventuele verschuivingen in onze online preview. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 121.054 readers geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Top service

  22 dagen geleden door Amber

  Echt ontzettend blij met de service, niks op aan te merken! Heel fijn dat ik op de hoogte wordt gehouden van hoe ver mijn bestelling is en ik had de reader ook vrij snel al in huis. De reader ziet er top uit, wat een top service voor een hele goede p...

 • Enorm goede service

  Gepubliceerd op 03 February 2021 door Fraukje van Terwisga

  Ik bestel al mijn readers voor m’n studie bij printenbind.nl, en tot nu toe ben ik super tevreden. Ze worden altijd heel snel geleverd en de readers zijn altijd precies zoals ik ze wil hebben!

 • Ik ben erg blij met de uitgeprinte…

  Gepubliceerd op 02 February 2021 door Marion

  Ik ben erg blij met de uitgeprinte reader, mooie kwaliteit!

Bekijk meer klantenbeoordelingen