Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Scriptie printen

Heb je je scriptie geschreven en moet je deze alleen nog inleveren? Laat je scriptie kwalitatief printen en inbinden door Printen-Amsterdam en laat een verpletterende indruk achter met je scriptie! Maak gebruik van ons simpele online bestelformulier, upload je bestand en zie meteen hoe je scriptie eruit zal komen te zien met onze online preview!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw scriptie

Online je scriptie bestellen?

 • Vul het aantal pagina's in, het formaat van deze pagina's en of je gekleurde of zwart/wit pagina's wil hebben.
 • Kies de inbindmethode: garenloos (meest gekozen), wire-o of thermisch inbinden. 
 • Kies voor dubbel- of enkelzijdige pagina's.
 • Bepaal welk papiersoort je wil hebben. Voor scripties raden wij 100gr papier aan. 
 • Heb je een ontwerp dat tot de randen doorloopt? Kies dan voor "randloos printen".
 • Wil je luxe uitstraling voor je scriptie? Kies er dan voor om een bedrukte omslag inclusief bedrukte bindrug die doorloopt op de voor- en achterkant. 
Haal je scriptie op in Amsterdam
Scriptie in Amsterdam laten printen
Scriptie printen en inbinden in Amsterdam

Online preview

Omdat wij begrijpen dat je zeker wil zijn van hoe jouw scriptie straks eruit komt te zien, is het bij Printen-Amsterdam mogelijk om een digitale proefdruk te krijgen van jouw scriptie. Dit is zeer eenvoudig: upload je bestand, vul het online bestelformulier in en ons systeem zal een online preview laten zien van hoe jouw scriptie er met jouw gekozen specificaties uit zal zien. Dus: ben jij bijvoorbeeld niet helemaal zeker of al jouw hoofdstukken wel aan dezelfde kant beginnen bij dubbelzijdig printen? Blader door jouw online preview, check op fouten en je kan met een gerust hart jouw scriptie bestellen! 

Snel je scriptie nodig?

Heb je haast en wil je snel online je scriptie laten printen en inbinden in Amsterdam? Plaats gemakkelijk en snel je bestelling met als leverwijze 'spoed'. Met deze optie kan je diezelfde dag nog je bestelling ophalen bij onze vestiging in Amsterdam West (omgeving Sloterdijk) of bij één van onze pick-up points. Onze snelste gegarandeerde levertijd is al binnen 3 uur! Uiteraard kun je de spoedoptie ook met al onze andere leverwijzen combineren. Bekijk hier de deadlines om met spoed te bestellen!

Scriptie afhalen in Amsterdam?

Hou de kosten laag en kom je bestelling gratis ophalen bij onze vestiging in Amsterdam West! Wil je je bestelling wel komen afhalen maar is Amsterdam West net wat te ver? Maak dan gebruik van één van onze pick-up points die verspreid zitten over heel Amsterdam. Deze service kost maar €1.50 en bespaart je minimaal 1 dag verzendtijd in vergelijking met reguliere pakketpost!

FAQ in het kort

Wij kunnen al binnen drie uur jouw scriptie klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en om 16.00 uur ligt je scriptie klaar bij onze vestiging in Amsterdam West. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van jouw scriptie. 

Zeker! Je kan je bestelling bij onze vestiging in Amsterdam West afhalen, dit scheelt je verzendkosten en verzendtijd. Ook hebben wij meerdere pick-up points in Amsterdam, deze verzendmethode kost 1.50. 

Smaken verschillen, maar onze meest gekozen inbindmethode is garenloos inbinden. Dit is tevens - in our opinion - de meest mooie inbindmethode. Maak jouw garenloos ingebonden scriptie helemaal af met een cover van een van onze speciale papiersoorten. 

De papiersoort hangt af van jouw budget en het gewenste afwerkingsniveau van jouw scriptie. Onze meest gekozen papiersoort voor scripties is 100 gr. Ons 80gr papiersoort is ook te gebruiken voor scripties, echter kan je dan licht doordruk zien van de tekst en afbeeldingen op de pagina's.  

Wil je absolute zekerheid van de juiste papierkeuze? Bestel dan een papiermonsterboekje met onze papiersoorten tegen enkel de verzendkosten (of gratis ophalen). 

De prijs van jouw scriptie ligt natuurlijk geheel aan jouw ingevulde specificaties. Kijk hieronder een voorbeeld bestelling van een scriptie, inclusief de prijs. 

 

Pagina's : 50

Kleur : zw/w

Formaat : A4

Printwijze : dubbelzijdig

Papier : 80gr

Afwerking : garenloos

Leverwijze : Budget

Prijs incl. btw: €9.20

Nee, wij kunnen scripties alleen verwerken zonder spreads. Het enige wat jij hoeft te doen is een bestand aan te leveren waarbij de bladzijdes op volgorde zitten, dan doen wij de rest. 

Onze website kan vele bestandsoorten omzetten naar het soort bestand waar wij uiteindelijk mee werken, namelijk een PDF bestand. De meest veilige methode is om een PDF bestand te uploaden in ons online bestelformulier. Bij het converteren naar een PDF bestand kan er heel soms nog iets verschuiven. Mocht je geen PDF bestand kunnen uploaden, laat ons systeem dat dan gerust voor je doen en check deze op eventuele verschuivingen in onze online preview. 

Wij leveren een goede kwaliteit van materialen en machines om jouw scriptie(s) mee te printen en in te binden. Het is niet voor niks dat wij een 9.4 scoren onder meer dan 2600 reviews

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 82.242 scripties geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Aanrader!

  Gepubliceerd op 19 July 2021 door Amber Zondervan

  Mijn scriptie hier laten printen en inbinden en het zag er prachtig uit! Ook geleverd op de verwachte dag en hierdoor ruim op tijd alles in kunnen leveren. Aanrader!

 • Enthousiast!

  Gepubliceerd op 14 June 2021 door Esmy Smit

  Mega positief erover. Besteld bij Student-print.nl Ik heb mijn scriptie laten inbinden en de kwaliteit is echt mega goed. Je wordt ook super goed geholpen door de klantenservice als je wat vragen hebt of twijfelt wat het beste is. Nu onderweg naar mi...

 • Mijn scriptie is fantastisch…

  Gepubliceerd op 31 May 2021 door Saskia

  Mijn scriptie is fantastisch uitgegeven. Upload is zeer eenvoudig en gaat snel, de levering was eveneens zeer snel. Ben zeer tevreden!

Bekijk meer klantenbeoordelingen