Snel

Direct actie

Wil je snel of zelfs met spoed je document laten printen en inbinden? Met behulp van ons handige opdrachtformulier kun je elke wens aan ons doorgeven via de specificaties. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, ondernemen wij direct actie. Binnen twee werkdagen heb je het eindresultaat in handen. Bekijk onze levertijden om nog snellere leveropties te bekijken. 

Eigen productie

Al onze productiewerkzaamheden vinden plaats bij onze vestiging in Amsterdam West, nabij Sloterdijk. Hierdoor kunnen direct starten aan de productie van opdrachten en kunnen wij het proces van begin tot eind optimaal bewaker. Tijdens de productie worden er updates gestuurd over de status van je bestelling. Op deze manier heb je altijd een goed overzicht in welk gedeelte van het gehele productieproces jouw bestelling zich bevindt. Na  het afronden van de bestelling wordt er een foto gestuurd van het eindproduct waarna je een track-and-trace code ontvangt wanneer er is gekozen voor pakketpost. 

Serieus goede service, vooral heel snel en betrouwbaar.

- T. Rentier

Bestellen met spoed

Zijn onze reguliere productietijden niet snel genoeg? Besteld dan met spoed en haal jouw bestelling nog sneller op! Wanneer je voor 13.00 uur besteld (met spoed) kan je je bestelling al vanaf 16.00 uur afhalen bij onze vestiging! Of kies voor een van onze pick-up points, hier ligt jouw bestelling dan vanaf 18.00 klaar. 
 

Heb je je prints in de ochtend nodig maar ben je te laat met bestellen? Bestel dan voor 22.00 uur met spoed en haal je bestelling de volgende dag af vanaf 10.00 uur bij onze vestiging.

Nog sneller?

Zijn onze spoed productietijden niet snel genoeg voor jouw deadline? Neemt dan even contact op met onze klantenservice. Mogelijk kunnen wij schuiven met opdrachten zodat jij toch nog je deadline kan halen!

 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Super!

  13 dagen geleden door Naomi de Bonte

  Heel tevreden met de service & blij met mijn bestelling! Je kan je bestelling goed volgen en alles word netjes en duidelijk gecommuniceerd; het resultaat is perfect!

 • ‘handleiding’ boekje

  13 dagen geleden door Maaike

  Ik heb een ‘handleiding’ boekje besteld om mijn interieuradvies in te presenteren. Het bestelproces verloopt makkelijk en vlot. Overal word goede uitleg bij gegeven. Het document is in printmodus te bekijken. Snelle levering, binnen twee dagen had ik...

 • Favoriete drukkerij Ik bestel nu al een tijdje al mijn producten voor mijn webshop bij Print en Bind en ik ben altijd tevreden geweest.

  13 dagen geleden door Kaylee de Snayer

  Favoriete drukkerij Ik bestel nu al een tijdje al mijn producten voor mijn webshop bij Print en Bind en ik ben altijd tevreden geweest. De kwaliteit is uitstekend en de levering snel. Een echte aanrader dus!

Bekijk meer klantenbeoordelingen