Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Social media bord

Op zoek naar een fotoframe van een social media platform zodat mensen daarmee op de foto's kunnen gaan? Bij Printen-Amsterdam leveren wij goedkoop en snel jouw eigen fotoframe van zowel Instagram, Whatsapp als Facebook! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw fotoframe

Voor welke evenementen een fotoframe?

Uiteraard kun je fotoframes gebruiken voor vele soorten evenementen. Zo zijn onze fotoframes voornamelijk populair bij evenementen zoals:

 • Bruiloften
 • Verlovingsfeesten
 • Verjaardagen
 • Babyshowers
 • Bedrijfsfeesten
 • Trouwfeesten

STEL ZELF JE EIGEN FOTOFRAME SAMEN

Door middel van onze online editor is het mogelijk om teksten en foto's aan te passen in de online templates die wij hebben verzorgd. Vul de teksten in, voeg een profielfoto toe of verander het aantal likes op een social media bord. Bepaalde delen van het bord staan wel vast, hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld de uitsnede. De rest kan je allemaal zelf naar eigen wens aanpassen. 

HOE GROOT WORDT DE UITSNEDE VAN MIJN FOTOFRAME?

Onze fotoframes hebben standaard een A1 formaat. De ruimte om de foto's in te maken is 54 mm breed en 47 mm hoog. 

Waarom een fotoframe bestellen bij Printen-amsterdam?

Het bestellen van jouw unieke social media fotoframe doe je natuurlijk bij Printen-Amsterdam. Onze standaard levertijden zijn snel, zo produceren wij altijd binnen 24 uur je bestelling. Maar het kan zelfs nog sneller! Bestel je fotoframe met spoed voor 13.00 uur, en haal deze al op bij onze vestiging vanaf 16.00 uur. Dat betekent dat je al binnen 3 uur jouw bestelling in handen kan hebben! Uiteraard kan normale verzending ook, evenals verzending met een koerier of pick-up point. Dat is wel even wat anders dan een levering die meerdere dagen duurt!

Daarnaast bieden wij ook onze online editor aan, waardoor jij als klant niet nog op een bevestiging hoeft te wachten. Het is simpel: jij past het template aan zoals je wil, ziet in de preview hoe je fotoframe eruit zal komen te zien, rond de bestelling af en klaar! Geen heen en weer gestuur van voorbeeld borden, maar makkelijk zelf je preview inzien! 

Hoe kan ik bestellen?

Simpel. Klik op de 'Bestel nu' knop die je naar ons online bestelformulier leidt. Vervolgen klik je daar op de 'Ontwerp online' knop waarna je een keuze kan maken uit één van de templates. Vervolgens kun je je template aanpassen, deze rechtsboven opslaan en deze vervolgens bestellen. 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 45 fotoframes geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  4 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  4 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve…

  5 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen