Spoed

Heb je een belangrijke deadline maar ben je te laat met bestellen voor de reguliere aanlevertijden? Wij van Printen-Amsterdam snappen dat dit stress op kan leveren en zijn hier goed op ingespeeld. Wij kunnen jouw document supersnel printen, inbinden en afwerken en met de spoed optie kunnen wij er voor zorgen dat jouw document toch nog voor de deadline klaar ligt! 

Spoed levertijden

Wij hanteren de volgende (aan)levertijden met betrekking tot spoed bestellingen:

 • Bestel vóór 22.00u en je bestelling ligt klaar vanaf 10.00u de volgende dag (bij afhalen)
 • Bestel vóór 13.00u en je bestelling ligt klaar vanaf 16.00u dezelfde dag (bij afhalen)

 

Nog sneller?

Is afhalen vanaf 10.00u of 16.00u net niet vroeg genoeg en heb je je document iets eerder nodig? Wij werken met standaard levertijden, maar in geval van nood kunnen wij altijd uitzonderingen maken waar nodig! Neem contact op met onze klantenservice via de chat of bel naar 020-8932246. Mogelijk is het rustig en kunnen wij een kleine opdracht in de planning schuiven. 

 

Wil je weten wanneer je jouw bestelling moet plaatsen of wanneer deze binnenkomt? Bekijk dan hier alle mogelijke levertijden, met en zonder spoed.

Plaats direct jouw spoedbestelling

Ruime openingstijden

Door onze ruime openingstijden zijn wij optimaal bereikbaar voor al onze klanten en zijn wij dus ook uiterst geschikt voor het produceren voor jouw spoedklus! Meer weten over onze openingstijden? Klik dan hier

Snel & voordelig

Mede dankzij onze website kunnen wij de opdrachten heel snel & efficiënt verwerken. Wij beschikken daarnaast over een groot machinepark met veel capaciteit. De productie wordt continu gemonitoord door een statuscheck en waar nodig bijgestuurd, op deze manier worden de levertijden bewaakt. Daar waren andere drukkerijen veel moeite hebben om de belofte na te komen, zijn wij in staat om een hoge levergarantie te halen. 

 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Bestelling geplaatst voor levering maandag.

  5 dagen geleden door Chloé

  Bestelling geplaatst voor levering maandag. Ivm corona melding gekregen dat deze vertraagd zou zijn, maar ook meteen oplossing geboden op het moment waarop dit noodzakelijk was.

 • Super snelle levering en goede prijs…

  5 dagen geleden door VAN DE VELDE

  Super snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Fijne overzichtelijke site!

 • Al jaren zeer tevreden

  5 dagen geleden door René

  Ik werk al jaren met Print en Bind. Ze leveren prima kwaliteit drukwerk voor een acceptabele prijs, en: altijd op tijd klaar.

Bekijk meer klantenbeoordelingen