Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Stickers

Stickers nodig voor welke gelegenheid dan ook? Upload je sticker design of ontwerp deze in onze online editor waarna wij deze binnen no time kunnen printen in hoge kwaliteit. Zowel kleine als grote oplages en standaard of afwijkende formaten: we kunnen het allemaal! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw sticker

Hoe print ik stickers?

 • Upload je bestand in ons online bestelformulier.
 • Kies één van onze verschillende sticker formaten en vormen
  • Rond (63 en 90mm)
  • Vierkant (90x90mm)
  • Rechthoekig (99x38mm)
  • A4 en A3
  • Afwijkend formaat, zowel rond als rechthoek.
 • Houd met de tekst voldoende afstand van de rand, zodat deze er niet af valt.
 • Maak je keuze uit één van onze materiaalsoorten: polyester- of stickerpapier, vloerstickers of kraft stickers. Klik op het i'tje in het bestelformulier voor meer informatie over de stickerpapier soorten. 
 • Bepaal de afwerking: wil je de stickers los uitgesneden of op 1 vel? Ook kan je hier je keuze maken voor een coating over je stickers heen.
Stickers laten printen in Amsterdam
Online stickers bestellen in Amsterdam
Goedkoop stickers bestellen in Amsterdam

Met spoed stickers nodig in Amsterdam?

Heb je last-minute stickers nodig en zoek je een bedrijf dat met spoed jouw stickers kan printen? We got you! Bestel voor 13.00 uur met spoed en haal vanaf minimaal 16.00 uur je stickers gratis af bij onze vestiging in Amsterdam West! Zijn je stickers nóg eerder klaar? Dan krijg je hier gelijk een update van via sms of email en kan je jouw bestelling nog eerder ophalen. Uiteraard kan je ook gebruik maken van één van onze vele pick-up points in Amsterdam. Hier haal je vanaf 18.00 uur gemakkelijk je bestelling op. 

Zelf stickers ontwerpen?

Wij begrijpen dat niet iedereen toegang heeft tot fancy design programma's om stickers mee te maken. Daarom hebben wij in ons bestelformulier een online editor gemaakt voor álle mensen die wel stickers nodig hebben, maar niet zo goed weten hoe zij deze stickers dan moeten maken. Klik hier om naar ons online bestelformulier te gaan en klik op de ontwerp online knop. Hier vind je een aantal templates voor alle sticker formaten en kan je gemakkelijk aan de slag gaan met het online ontwerpen van jouw stickers!

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw stickers al binnen drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en om 16.00 uur liggen jouw boeken klaar bij onze vestiging in Amsterdam West. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van jouw stickers.

Absoluut! Je kan je bestelling bij onze vestiging in Amsterdam West afhalen, dit scheelt je verzendkosten en tegelijkertijd verzendtijd. Ook hebben wij meerdere pick-up points in Amsterdam, deze verzendmethode kost 1.50. 

Je hebt keuze uit twee soorten stickermaterialen:

STICKER POLYESTER

Stickers worden geprint op wit polyester (glanzend) en zijn geschikt voor buitengebruik. De stickers hechten zich direct aan het oppervlak en zijn moeilijk te verwijderen, na het verwijderen blijven lijmresten achter. Het zijn standaard stickers voor eenvoudig gebruik, wij raden dit materiaal af voor langdurig gebruik of op objecten welke blootgesteld worden aan ruige omstandigheden.

STICKER PAPIER

Stickers worden geprint op stickermateriaal van wit papier. Het oppervlakte is mat en ruw, vergelijkbaar met kantoor papier. Wordt veel toegepast als etiket voor een wijn- / bierfles. Is niet waterbestendig.

VLOERSTICKER

Kwalitatief hoogwaardig stickermateriaal speciaal geschikt voor vloeren. Dit materiaal is dankzij een extra afwerkingslaag (laminaat) antislip & slijtvast. Geschikt voor gladde vloeren zoals laminaat, gegoten beton. Niet geschikt voor tapijt of stoeptegels. Deze sticker kun je na verloop van tijd nog verwijderen.

KRAFT STICKER

Stickers worden geprint op stickermateriaal van biologisch kraft papier van Paperwise, deze zijn (deels) gemaakt van landbouwafval. Bovendien is de lijm volledig composteerbaar, deze sticker is dus heel vriendelijk voor het milieu. De kleur is beige en geeft een natuurlijke uitstraling. Het oppervlakte is mat en ruw en niet waterbestendig.

De prijs van jouw stickers ligt natuurlijk geheel aan jouw ingevulde specificaties. Bekijk hieronder een voorbeeld bestelling van een stickerbestelling, inclusief de prijs

Oplage: 100

Formaat: rond 30mm

Materiaal: sticker papier

Afwerking: uitgesneden op vel

Prijs: €10.83 (0.075 per sticker)

Ga naar ons online bestelformulier en klik op de ontwerp online knop. Hier zie je sticker templates staan waar je kan beginnen met het ontwerpen van jouw unieke stickers! 

Zeker! Je kan in het bestelformulier ervoor kiezen om stickers per stuk te laten uitsnijden. Let wel op: sommige stickerformaten zijn te klein voor deze optie en kunnen alleen per vel worden geleverd. 

Ons minimale formaat is 25 x 25mm en ons maximale formaat is 1500 x 2500mm. Wij printen dus kleine maar ook grote stickers.

Onze stickers worden met een robotsnijder uitgesneden, dit heeft een aantal voordelen:

 • de snede is 0,5mm nauwkeurig
 • je hebt de keuze of je de stickers los of op vel wilt
 • door de robotsnijder zijn eigen formaat stickers nu ook voordelig te produceren

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 4.350.487 stickers geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Aantal stickers snel geleverd

  7 dagen geleden door SB

  Aantal stickers laten drukken, mooie stickers alleen wel een beetje dun. Verder weer snel geleverd.

 • Betrouwbaar en zoals verwacht!

  10 dagen geleden door Alexander van Esch

  De stickers waren precies zoals verwacht geleverd. Zal vaker bij PrintenBind bestellen! :)

 • Zeer aangenaam verrast.

  Gepubliceerd op 20 August 2021 door Ron

  Zeer aangenaam verrast. Niet alleen de kwaliteit was prima in orde, maar ipv de bestelde 4 (grotere) stickers ontving ik er 6. Kleurechtheid was goed, precies het afgesproken formaat, kleefkracht in orde. Kortom; de volgende stickers zal ik hier zeke...

Bekijk meer klantenbeoordelingen