Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Thesis

Heb je je thesis geschreven die nu alleen nog fysiek moet worden ingeleverd? Laat je thesis gemakkelijk online printen en binden in Amsterdam bij Printen-Amsterdam. Kies één van onze vele afhaalpunten in Amsterdam om je thesis af te halen of kom bij onze vestiging langs in Amsterdam West. Met spoed bestellen kan ook, dan heb je je thesis nog sneller thuis!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw thesis

THESIS LATEN PRINTEN EN INBINDEN

 • Kies de kwaliteit van het papier: een zwaardere papiersoort schijnt minder door en is steviger.
 • Verschillende manieren van inbinden mogelijk: garenloos, wire-o (ringband) en thermisch inbinden.
 • Kies voor aflopend als je wilt dat afbeeldingen tot de rand van het papier worden geprint.
 • Zowel standaard als afwijkende formaten mogelijk.
Snel je thesis printen en inbinden in Amsterdam
Kies garenloos inbinden voor een professionele uitstraling van van je thesis!
Thesis inbinden met een ringband in Amsterdam

Snel je thesis afhalen in Amsterdam

Kies ervoor om je opdracht af te halen bij onze locatie in de buurt van Amsterdam Sloterdijk of bij een van onze vele pick-up locaties in Amsterdam. Je kunt ook je thesis met spoed bestellen. In het geval dat je voor 13.00 uur met spoed bestelt, kun je je thesis dezelfde dag nog in Amsterdam ophalen vanaf minimaal 16.00 uur. Dat betekent dat je thesis al binnen drie uur klaar ligt! Ook is het mogelijk om je opdracht in de ochtend voor 10.00 uur af te halen. Voor de uitgebreide levertijden, klik hier

Je thesis als boek inbinden

Voor het meest chique resultaat van jouw thesis kan je ervoor kiezen om je thesis te laten inbinden als boek. Dit wordt gedaan door middel van garenloos inbinden. Hierbij wordt de cover van je thesis om het binnenwerk heen gelijmd, wat voor een mooi resultaat zorgt. Ook is het bij deze afwerkoptie mogelijk om je eigen ontworpen cover + rug aan te leveren zodat de gehele cover mooi doorloopt. Dit geeft jouw thesis een extra mooie uitstraling! 

Uitgebreide controle

Zit je - ondanks dat je klaar bent - toch nog met klamme handjes? Kies dan voor een uitgebreide controle. Dit is een service waarbij we de resolutie en opmaak van je bestanden extra controleren. Daarnaast kun je tijdens het bestellen een digitale preview van je thesis bekijken zodat je van te voren weet hoe jouw thesis eruit zal komen te zien!

FAQ in het kort

Bestel met spoed voor 13.00 uur en wij kunnen jouw thesis al binnen drie uur klaar hebben liggen. Bekijk gemakkelijk al onze levertijden en leverwijzen

Zeker! Je kan je bestelling bij onze vestiging in Amsterdam West afhalen, dit scheelt je verzendkosten en verzendtijd. Ook hebben wij meerdere pick-up points in Amsterdam, deze verzendmethode kost 1.50. 

Smaken verschillen, maar onze meest gekozen inbindmethode is garenloos inbinden. Dit is tevens - in our opinion - de meest mooie inbindmethode. Maak jouw garenloos ingebonden thesis helemaal af met een cover van een van onze speciale papiersoorten

De papiersoort hangt af van jouw budget en het gewenste afwerkingsniveau van jouw thesis. Onze meest gekozen papiersoort voor een thesis is 100gr. Ons 80gr papiersoort is ook te gebruiken voor je thesis, echter kan je dan licht doordruk zien van de tekst en afbeeldingen op de pagina's.  

Wil je absolute zekerheid van de juiste papierkeuze? Bestel dan een papiermonsterboekje met onze papiersoorten tegen enkel de verzendkosten (of gratis ophalen). 

De prijs van jouw scriptie ligt natuurlijk geheel aan jouw ingevulde specificaties. Kijk hieronder een voorbeeld bestelling van een scriptie, inclusief de prijs. 

 

Pagina's : 50

Kleur : zw/w

Formaat : A4

Printwijze : dubbelzijdig

Papier : 80gr

Afwerking : garenloos

Leverwijze : budget

Prijs incl. btw: €9.20

Nee, wij kunnen scripties alleen verwerken zonder spreads. Het enige wat jij hoeft te doen is een bestand aan te leveren waarbij de bladzijdes op volgorde zitten, dan doen wij de rest. 

Onze website kan vele bestandsoorten omzetten naar het soort bestand waar wij uiteindelijk mee werken, namelijk een PDF bestand. De meest veilige methode wat betreft converteren, is om zelf al een PDF bestand te uploaden in ons online bestelformulier. Mocht je geen PDF bestand kunnen uploaden, laat ons systeem dat dan gerust voor je doen en check deze op eventuele verschuivingen in onze online preview. 

Wij leveren een goede kwaliteit van materialen en machines om jouw scriptie(s) mee te printen en in te binden. Het is niet voor niks dat wij een 9.4 scoren onder meer dan 2600 reviews

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 14.616 thesissen geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Thesis inbinden

  Gepubliceerd op 22 May 2021 door Yao

  Ik heb mijn thesis laten inbinden bij print en bind. Het resultaat is goed en mooi. De levering was netjes op tijd. Alleen bij aanduiden van pakketbezorging werd mijn thesis toch in de brievenbus gestopt.

 • Fijne thesis levering

  Gepubliceerd op 03 September 2020 door Dorrie Besouw

  Mijn thesis was mooi gedrukt, snel geleverd en er konden nog aanpassingen gedaan worden.

 • Mijn thesis ziet er gedrukt perfect uit.

  Gepubliceerd op 28 August 2020 door Roy

  Mijn thesis ziet er gedrukt perfect uit. Achteraf had ik een paar meer moeten bestellen.

Bekijk meer klantenbeoordelingen