Uitgebreide controle

Bij Printen-Amsterdam voeren wij een standaard controle uit over het aangelevrde document bij het starten van de productie. Pagina's worden eventueel passend gemaakt zodat er geen tekst vanaf valt en wanneer wij mogelijke fouten zien in de lay-out nemen wij altijd contact op met de klant.

Uitgebreide controle

Bij de uitgebreide bestandscontrole letten wij extra goed op bepaalde aspecten die er voor zorgen dat je een mooi resultaat zult krijgen.
Er wordt extra aandacht besteed aan onder anderen:

 • Resolutie
 • Afmetingen
 • Afwerking
 • Bestandsformaat
 • Liggende pagina's

Het is vooral aan te raden om te kiezen voor de uitgebreide controle wanneer het gaat om een grote bestelling, belangrijk presentatie materiaal of ingewikkelde documenten.

De prijzen voor de uitgebreide controle variëren van €2,50 tot €5. Dit ligt aan het type product dat je besteld. De prijs is te zien in het bestelproces onder het kopje "Prijs en leverdatum" bij de totale kosten.

 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Super!

  14 dagen geleden door Naomi de Bonte

  Heel tevreden met de service & blij met mijn bestelling! Je kan je bestelling goed volgen en alles word netjes en duidelijk gecommuniceerd; het resultaat is perfect!

 • ‘handleiding’ boekje

  14 dagen geleden door Maaike

  Ik heb een ‘handleiding’ boekje besteld om mijn interieuradvies in te presenteren. Het bestelproces verloopt makkelijk en vlot. Overal word goede uitleg bij gegeven. Het document is in printmodus te bekijken. Snelle levering, binnen twee dagen had ik...

 • Favoriete drukkerij Ik bestel nu al een tijdje al mijn producten voor mijn webshop bij Print en Bind en ik ben altijd tevreden geweest.

  15 dagen geleden door Kaylee de Snayer

  Favoriete drukkerij Ik bestel nu al een tijdje al mijn producten voor mijn webshop bij Print en Bind en ik ben altijd tevreden geweest. De kwaliteit is uitstekend en de levering snel. Een echte aanrader dus!

Bekijk meer klantenbeoordelingen