Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Uitgebreide controle

Bij Printen-Amsterdam voeren wij een standaard controle uit over het aangelevrde document bij het starten van de productie. Pagina's worden eventueel passend gemaakt zodat er geen tekst vanaf valt en wanneer wij mogelijke fouten zien in de lay-out nemen wij altijd contact op met de klant.

Uitgebreide controle

Bij de uitgebreide bestandscontrole letten wij extra goed op bepaalde aspecten die er voor zorgen dat je een mooi resultaat zult krijgen.
Er wordt extra aandacht besteed aan onder anderen:

 • Resolutie
 • Afmetingen
 • Afwerking
 • Bestandsformaat
 • Liggende pagina's

Het is vooral aan te raden om te kiezen voor de uitgebreide controle wanneer het gaat om een grote bestelling, belangrijk presentatie materiaal of ingewikkelde documenten.

De prijzen voor de uitgebreide controle variëren van €2,50 tot €5. Dit ligt aan het type product dat je besteld. De prijs is te zien in het bestelproces onder het kopje "Prijs en leverdatum" bij de totale kosten.

 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  4 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  4 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve‚Ķ

  5 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen