Verpakking bestellen

Heb jij een online webshop of verkoop je soms kleding via verkoopwebsites? Dan is het natuurlijk belangrijk om hetgeen wat je bestelt goed te verpakken. Daarom kan je bij Printen-Amsterdam 5 verschillende soorten verpakkingen bestellen die jouw inhoud goed zullen beschermen. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw verpakking

BRIEVENBUS POST VERPAKKINGEN

Heb je wat kleinere producten om te verzenden? Kies dan voor een brievenbus envelop. Deze envelop is makkelijk te sluiten met een plakstrip en heeft een flexibele vulhoogte tot 35 mm. Is de vulling dikker dan 35 mm? Kies dan voor een vouwbaar brievenbuspakket. Deze verpakking vouw je gemakkelijk dicht op de geschikte hoogte door de verschillende vouwlijnen. Door de doos aan 4 zijdes dicht te vouwen en vervolgens af te sluiten met een plakstrip zal het pakket altijd veilig aankomen.

Koker verpakking

Past jouw product niet in een brievenbus post verpakking? Kies er dan voor om een koker te bestellen. Onze kokers zijn verkrijgbaar is drie verschillende maten, namelijk 52cm, 63cm en 85cm. Onze kokers zijn van zeer stevig materiaal en worden geleverd met bijbehorende plastic doppen. Perfect dus producten zoals papier of posters! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 3.984 verpakkingen geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Snel en netjes!

  Gepubliceerd op 14 April 2020 door Klant

  Snel en netjes! Keurig verpakt. Helemaal tevreden!

 • Zeer tevreden

  Gepubliceerd op 13 April 2020 door I. van der Molen

  Heldere site, duidelijke communicatie, goed verpakt, wel was levertijd iets aan lange kant (bijna een week). Kortom zeer tevreden. Met vriendelijke groet, I. van der Molen

Bekijk meer klantenbeoordelingen