Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Verpakking bestellen

Heb jij een online webshop of verkoop je soms kleding via verkoopwebsites? Dan is het natuurlijk belangrijk om hetgeen wat je bestelt goed te verpakken. Daarom kan je bij Printen-Amsterdam 5 verschillende soorten verpakkingen bestellen die jouw inhoud goed zullen beschermen. 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw verpakking

BRIEVENBUS POST VERPAKKINGEN

Heb je wat kleinere producten om te verzenden? Kies dan voor een brievenbus envelop. Deze envelop is makkelijk te sluiten met een plakstrip en heeft een flexibele vulhoogte tot 35 mm. Is de vulling dikker dan 35 mm? Kies dan voor een vouwbaar brievenbuspakket. Deze verpakking vouw je gemakkelijk dicht op de geschikte hoogte door de verschillende vouwlijnen. Door de doos aan 4 zijdes dicht te vouwen en vervolgens af te sluiten met een plakstrip zal het pakket altijd veilig aankomen.

Koker verpakking

Past jouw product niet in een brievenbus post verpakking? Kies er dan voor om een koker te bestellen. Onze kokers zijn verkrijgbaar is drie verschillende maten, namelijk 52cm, 63cm en 85cm. Onze kokers zijn van zeer stevig materiaal en worden geleverd met bijbehorende plastic doppen. Perfect dus producten zoals papier of posters! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 4.730 verpakkingen geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Mooie duidelijke afdruk.

  Gepubliceerd op 09 August 2021 door Linda

  Mooie duidelijke afdruk. Goed verpakt en snel geleverd. Erg blij mee.

 • Proefdruk voor trouwdrukwerk laten maken.

  Gepubliceerd op 06 August 2021 door Gerwin Schinkel

  Proefdruk voor trouwdrukwerk laten maken. Op de trouwkaarten zaten wat hinderlijke zwarte puntjes, bedankkaartjes bevatten een vuile verticale baan van een kleine halve centimeter en verschillende producten hadden vouwen door niet adequate verpakking...

 • Absolute topservice.

  Gepubliceerd op 24 July 2021 door Lingeman

  Absolute topservice. Voor een prijs waar een copyshop niet aan kan tippen krijg ik 24 uurs service, goede begeleiding van het werk, en topkwaliteit in print, verpakking en logistiek

Bekijk meer klantenbeoordelingen