Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Visitekaarten printen

Snel visitekaartjes laten drukken in Amsterdam? Wij produceren tegen een scherpe prijs al jouw visitekaartjes. Zo kun je bijvoorbeeld voor minder dan €10 al 200 visitekaartjes bestellen! En met onze handige bestel-opnieuw knop zal jij nooit meer zonder visitekaartjes zitten!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw visitekaart

Visitekaartjes bestellen

 • Het standaardformaat van visitekaartjes is 55x85mm. Lever je visitekaartjes in dit formaat aan (evnetueel met bleed), zodat wij direct aan de slag kunnen.
 • Houd met de tekst voldoende afstand van de rand, zodat er bij het snijden geen tekst af valt.
 • Kies je papiersoort:
  • Card
  • Nevertear (water- en scheurbestendig)
  • Klassiek
  • Oud Hollands
  • Linnen persing
  • Metallic subtiel
  • Parelmoer luxe
  • Eco Vezelpapier
  • Kraft
 • Zowel grote oplages als een enkel visitekaartje te bestellen.
 • Voor een extra luxe uitstraling: kies een coating!
Je eigen visitekaartjes voordelig laten bedrukken in Amsterdam
Extra snelle levering binnen Amsterdam
Ook spoedbestellingen van visitekaartjes mogelijk in Amsterdam

Snel visitekaartjes laten drukken

Met spoed je visitekaartjes nodig? Wij produceren altijd binnen twee werkdagen, en wanneer je met spoed bestelt voor 13.00 uur kan je ze zelfs op dezelfde dag nog ophalen bij onze vestiging. Of kies voor onze pick-up point service, dan kan je bij verschillende plekken je bestelling afhalen in Amsterdam. Zo heb je altijd snel je bestelling in handen!

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw visitekaartjes al binnen drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en om 16.00 uur liggen jouw boeken klaar bij onze vestiging in Amsterdam West. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van jouw visitekaarten.

Zeker! Wij hebben een vestiging in Amsterdam West waar je je bestelling kan afhalen óf je kan gebruik maken van één van onze pick-up points die in Amsterdam verspreid zitten. 

Je kan gemakkelijk je bestand in ons online bestelformulier uploaden. Wij werken met PDF-bestanden, maar mocht je niet je eigen bestand kunnen converteren naar een PDF, dan kan ons systeem bijna elk ander bestandssoort omzetten naar PDF. Check wel altijd de online preview om te zien of er niks is verschoven bij het converteren. 

Dit kan je doen maar is niet per se nodig. Wanneer je een bestand zonder bleed of snijlijnen aanlevert, vergroten we jouw bestand met 1% zodat er na het snijden geen witranden over zullen blijven. 

Onze visitekaartjes zijn altijd het standaardformaat van 55 x 85mm. Je kan er ook voor kiezen om een visitekaart met middenvouw te nemen, in zowel de lange als korte zijde. Na het vouwen zullen ook deze visitekaartjes een eindformaat hebben van 55 x 85mm. Wil je een ander soort formaat voor je visitekaart? Probeer deze dan te bestellen bij het product losbladig

Upload je bestand in ons bestelformulier en bekijk de online preview om een goed beeld te krijgen van hoe jouw visitekaartjes er straks uit zullen komen te zien! 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 4.314.783 visitekaartjes geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Dubbelzijdig drukken perfect

  29 dagen geleden door Paula J Faber

  Voor het eerst visitekaartjes, dus dubbelzijdig laten drukken. Dit ging perfect en het bestelproces hiervoor ging erg goed!

 • Prachtige visitekaartjes‚Ķ

  Gepubliceerd op 16 August 2021 door Brievenmus

  Zojuist prachtige visitekaartjes ontvangen op eco vezelpapier. Altijd op tijd en van goed kwaliteit.

 • Mooi drukwerk

  Gepubliceerd op 12 August 2021 door Arne Everts Arts

  Ik heb wel wat vaker hier besteld, dit keer weer mooie posters, flyers en visitekaartjes gekregen. Helpen altijd en lezen de opmerkingen, open ter interpretatie van de drukker maar je kan altijd contact opnemen als je twijfelt.

Bekijk meer klantenbeoordelingen