Over ons

Wie zijn wij?

Printen-Amsterdam is een jonge, ambitieuze onderneming. Wij hebben zelf ervaren hoe moeilijk het kan zijn om professionele afdrukken tegen een lage prijs af te laten drukken voor bijvoorbeeld een scriptie of werkstuk. Wij halen onze kracht uit het feit dat alles bij Printen-Amsterdam online gebeurt. Dankzij deze werkwijze kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden, ongeacht het aantal exemplaren!

Doelstelling

Het is onze doelstelling om hoge kwaliteit tegen een lage prijs te bieden. Bij ons staat niet de winst, maar de klant centraal. Klinkt dit als een onmogelijke missie? Zeker niet! Wij hebben altijd geloofd dat deze visie uiteindelijk in het voordeel van de klant, maar ook in dat van ons werkt. Dagelijks verwerken wij met veel plezier vele print- en/of inbindopdrachten voor zowel studenten, particulieren als ondernemers!

Ons team

Het team van Printen-Amsterdam bestaat uit een jong en enthousiast team. In ons team is er sprake van veel teamwork en gedrevenheid zodat wij onze klanten maximaal van dienst kunnen zijn en wij keer op keer schitterende resultaten kunnen afleveren. Dát is waar het om draait bij Printen-Amsterdam! 

 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Uitstekende kwaliteit en service

  Gisteren door 5 Sterren

  Een uitstekende service, medewerkers die mij telefonisch keurig te woord hebben gestaan en het drukwerk geleverd zoals verwacht. Een dikke aanrader!

 • Geweldig

  Gisteren door Nina Rosa Juffermans

  Dit was de eerste keer dat ik iets voor een klant bestelde. Alles hiervoor was voor mezelf (visitekaartjes, posters, etc) of voor school. Nu bestelde ik kleine magazines met recepten voor een klant. Het werd ontzettend goed ontvangen! Hele goede kwal...

 • Geweldig hoe snel het wordt geleverd.

  Gisteren door Marian

  Geweldig hoe snel het wordt geleverd. In de eerste druk was er per abuis iets vergeten mee te sturen. Meteen opgelost en de volgende dag wel in huis.

Bekijk meer klantenbeoordelingen