Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Over ons

Wie zijn wij?

Printen-Amsterdam is een jonge, ambitieuze onderneming. Wij hebben zelf ervaren hoe moeilijk het kan zijn om professionele afdrukken tegen een lage prijs af te laten drukken voor bijvoorbeeld een scriptie of werkstuk. Wij halen onze kracht uit het feit dat alles bij Printen-Amsterdam online gebeurt. Dankzij deze werkwijze kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden, ongeacht het aantal exemplaren!

Doelstelling

Het is onze doelstelling om hoge kwaliteit tegen een lage prijs te bieden. Bij ons staat niet de winst, maar de klant centraal. Klinkt dit als een onmogelijke missie? Zeker niet! Wij hebben altijd geloofd dat deze visie uiteindelijk in het voordeel van de klant, maar ook in dat van ons werkt. Dagelijks verwerken wij met veel plezier vele print- en/of inbindopdrachten voor zowel studenten, particulieren als ondernemers!

Ons team

Het team van Printen-Amsterdam bestaat uit een jong en enthousiast team. In ons team is er sprake van veel teamwork en gedrevenheid zodat wij onze klanten maximaal van dienst kunnen zijn en wij keer op keer schitterende resultaten kunnen afleveren. Dát is waar het om draait bij Printen-Amsterdam! 

 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  4 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  4 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve‚Ķ

  5 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen