Over ons

Wie zijn wij?

Printen-Amsterdam is een jonge, ambitieuze onderneming. Wij hebben zelf ervaren hoe moeilijk het kan zijn om professionele afdrukken tegen een lage prijs af te laten drukken voor bijvoorbeeld een scriptie of werkstuk. Wij halen onze kracht uit het feit dat alles bij Printen-Amsterdam online gebeurt. Dankzij deze werkwijze kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden, ongeacht het aantal exemplaren!

Doelstelling

Het is onze doelstelling om hoge kwaliteit tegen een lage prijs te bieden. Bij ons staat niet de winst, maar de klant centraal. Klinkt dit als een onmogelijke missie? Zeker niet! Wij hebben altijd geloofd dat deze visie uiteindelijk in het voordeel van de klant, maar ook in dat van ons werkt. Dagelijks verwerken wij met veel plezier vele print- en/of inbindopdrachten voor zowel studenten, particulieren als ondernemers!

Ons team

Het team van Printen-Amsterdam bestaat uit een jong en enthousiast team. In ons team is er sprake van veel teamwork en gedrevenheid zodat wij onze klanten maximaal van dienst kunnen zijn en wij keer op keer schitterende resultaten kunnen afleveren. Dát is waar het om draait bij Printen-Amsterdam! 

 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Super!

  13 dagen geleden door Naomi de Bonte

  Heel tevreden met de service & blij met mijn bestelling! Je kan je bestelling goed volgen en alles word netjes en duidelijk gecommuniceerd; het resultaat is perfect!

 • ‘handleiding’ boekje

  13 dagen geleden door Maaike

  Ik heb een ‘handleiding’ boekje besteld om mijn interieuradvies in te presenteren. Het bestelproces verloopt makkelijk en vlot. Overal word goede uitleg bij gegeven. Het document is in printmodus te bekijken. Snelle levering, binnen twee dagen had ik...

 • Favoriete drukkerij Ik bestel nu al een tijdje al mijn producten voor mijn webshop bij Print en Bind en ik ben altijd tevreden geweest.

  13 dagen geleden door Kaylee de Snayer

  Favoriete drukkerij Ik bestel nu al een tijdje al mijn producten voor mijn webshop bij Print en Bind en ik ben altijd tevreden geweest. De kwaliteit is uitstekend en de levering snel. Een echte aanrader dus!

Bekijk meer klantenbeoordelingen