Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Tijdschrift drukken

Wil je tijdschriften laten drukken in of rondom Amsterdam? Dit doe je gemakkelijk, snel én goedkoop bij Printen-Amsterdam. Met behulp van ons online bestelformulier is het bestelproces makkelijk, snel en zeer overzichtelijk. En met onze online preview weet jij altijd hoe je tijdschrift eruit zal komen te zien! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw tijdschrift

Tijdschriften in Amsterdam bestellen

 • Bepaal de oplage van jouw tijdschrift en kies het aantal pagina's (moet deelbaar zijn door 4).
 • Kies voor een standaard formaat (A6, A5 of A4) of kies een eigen formaat
 • Wil jij de tijdschrift tot de rand hebben geprint? Kies er dan voor om je tijdschrift randloos te laten printen. 
 • Wil jij je gehele tijdschrift in kleur, alleen de omslag in kleur of geheel in zwart wit? 
 • NIEUW: vanaf heden is het mogelijk om één van onze speciale papiersoorten als omslag voor je tijdschrift te gebruiken! Voor het binnenwerk zijn er vier papiersoorten beschikbaar. 
Tijdschriften printen in Amsterdam
Tijdschriften drukken in Amsterdam
Goedkoop tijdschriften printen in Amsterdam

Snel tijdschriften printen in Amsterdam?

Heb jij met spoed tijdschriften nodig? Geen probleem voor ons. Bestel namelijk met spoed voor 13.00 uur en wij kunnen je  tijdschriften binnen drie (!) uur al klaar hebben liggen. Dit betekent dat je jouw bestelling al vanaf 16.00 uur bij onze vestiging in Amsterdam West zou kunnen afhalen. Liever ergens anders in Amsterdam je tijdschriften afhalen? Kies dan voor afhalen vanaf 18.00 bij een van onze pick-up points. Uiteraard kunnen wij je bestelling ook gewoon verzenden! Check hier onze volledige levertijden! 

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw tijdschrift al binnen een tijd van drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en wij zullen ervoor zorgen dat je bestelling om 16.00 uur klaar ligt bij onze vestiging in Amsterdam West. We houden je ervan op de hoogte als je bestelling nóg eerder klaar ligt. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van jouw posters. 

Zeker! Wij hebben een vestiging in Amsterdam West waar je je bestelling kan afhalen óf je kan gebruik maken van één van onze pick-up points die in Amsterdam verspreid zitten. 

Aantal: 5

Pagina's : 20

Kleur : zw/w

Formaat : A5

Printwijze : dubbelzijdig

Papier : 100 gr

Prijs incl. btw: €12.26

Nee, wij kunnen magazines alleen verwerken zonder spreads. Het enige wat jij hoeft te doen is een bestand aan te leveren waarbij de bladzijdes op volgorde zitten, dan doen wij de rest. 

Dit kan je doen, maar is niet verplicht. Wanneer je je bestand als aflopend magazine wil laten printen en inbinden en je geen snijlijnen of bleed hebt toegevoegd, vergroten wij het bestand met 1% zodat eventuele witranden wegvallen. 

Nog nooit een tijdschrift besteld? Lees voor de zekerheid eens onze aanlevervoorwaarden. Dan weet je zeker dat alle helemaal goed komt met jouw ontwerp! Alsnog niet helemaal zeker? Kies dan voor een uitbreide controle in het bestelformulier. Dan checken wij jouw bestand op bepaalde zaken. 

Wij leveren een goede kwaliteit van materialen en machines om jouw tijdschriften mee te printen en in te binden. Het is niet voor niks dat wij een 9.4 scoren onder meer dan 2600 reviews! Bestel dus gerust al je tijdschriften bij Printen-Amsterdam en bekijk het resultaat met eigen ogen. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 26.141 tijdschriften geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Super service!

  11 dagen geleden door Desirée

  Super service! Prijs technisch goed, kwaliteit perfect. Ik ben blij!

 • Tijdschrift keurig gedrukt.

  Gepubliceerd op 19 July 2021 door René uit Den Haag

  Tijdschrift keurig gedrukt. Klein tijdschrift in kleine oplage, dus digitaal laten drukken. Handige site, levering volgens planning. Mooi gedrukt en zelfs de doorlopende illustratie over twee pagina's op de middenpagina's sluit keurig aan.

 • Snelle nazending

  Gepubliceerd op 24 January 2021 door Michiel

  Een tijdschrift te weinig afgedrukt, maar meteen nagezonden, (desgevraagd) direct naar het adres van de abonnee.

Bekijk meer klantenbeoordelingen