Ansichtkaarten drukken

Op zoek naar een adres in Amsterdam waar jij jouw eigen ontworpen ansichtkaarten kan bestellen? Jouw zoektocht eindigt hier! Bij Printen-Amsterdam bestel je gemakkelijk jouw unieke ansichtkaarten door middel van ons online bestelformulier. Nu ook met de mogelijkheid om bijpassende enveloppen of bedrukte enveloppen te bestellen! 

Document al gereed? Bestel dan direct jouw ansichtkaart

Ansichtkaarten bestellen in Amsterdam

 • Kies de oplage, het formaat en de printwijze van jouw ansichtkaarten.
 • Wil je een voorbedrukte achterkant op je ansichtkaart zodat je de kaart kan versturen? Vink dan dit vakje aan en wij voegen automatisch een voorbedrukte achterkant toe aan je ansichtkaart.
 • Wil je een kaart met of zonder middenvouw? Beide is mogelijk!
 • Maak een keuze uit een van onze 9 luxe papiersoorten
Kaarten printen in Amsterdam
Online ansichtkaarten printen
Ansichtkaarten laten printen in Amsterdam

Ontwerp je eigen ansichtkaart

Heb jij niet de kennis en kunde om from scratch een ansichtkaart te ontwerpen in een ontwerp programma? Speciaal voor die mensen hebben wij een online design tool ontworpen zodat iedereen gemakkelijk een ontwerp kan maken. Klik in het bestelformulier op "ontwerp online" en ga creatief aan de slag met teksten en plaatjes!

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw ansichtkaarten al binnen drie uur klaar hebben liggen. Wanneer je voor 13.00 uur me spoed besteld, zorgen wij ervoor dat je bestelling minimaal op 16.00 uur klaarligt bij onze vestiging in Amsterdam West! Is je bestelling nog eerder klaar? Dan krijg je daar bericht van! Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van jouw kaarten.

 

Zeker! Je kan je bestelling bij onze vestiging in Amsterdam West afhalen, dit scheelt je verzendkosten en tegelijkertijd verzendtijd. Ook hebben wij meerdere pick-up points in Amsterdam, deze verzendmethode kost 1.50. 

 

Het papiersoort dat je kiest ligt aan jouw budget en de look die jij graag wil behalen met je ansichtkaarten. Met 9 verschillende luxe papiersoorten zit er altijd een juiste keuze tussen. Kies tussen Kaart, Klassiek, Oud Hollands, Linnen persing, Metallic subtiel, Parelmoer luxe, Eco vezelpapier of Kraft. 

De prijs van jouw ansichtkaarten ligt natuurlijk geheel aan jouw ingevulde specificaties. Kijk hieronder een voorbeeld bestelling van kaarten, inclusief de prijs. 

Oplage: 100

Formaat: A6

Printwijze: enkelzijdig

Papiersoort: Eco vezel

Prijs: €11.31

We begrijpen dat het nogal onzeker kan voelen om online je drukwerk te laten printen. Vandaar dat wij als enige online printshop een online preview hebben gebouwd. In deze preview kan jij zien hoe jouw bestelling eruit zal komen te zien nadat wij deze hebben geproduceerd. Vul de specificaties in ons online bestelformulier in, upload je bestand en check je bestand vervolgens in de preview!

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

anderen waren ook geïnteresseerd in..

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 2.009.880 ansichtkaarten geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • het bestand dat wij hadden aangeleverd…

  21 dagen geleden door W.H.C. Blazer

  het bestand dat wij hadden aangeleverd gaf problemen zodat de voorkant van de bestelde kaart blanco bleef. Nota bene op zaterdag heeft een van de medewerkers ism met de kunstenaar om wiens bestand het ging het probleem opgelost. Prima service!!

 • Mooie kaarten

  23 dagen geleden door CjM

  Mooie prints. Dit was mijn eerste bestelling ansichtkaarten, volgende is onderweg.

 • Een prima adres om ansichtkaarten te…

  Gepubliceerd op 14 April 2021 door Hans

  Een prima adres om ansichtkaarten te laten maken voor Postcrossing. Het omzetten van .jpg naar PDF gaat probleemloos, zodat je van alle rechtenvrije afbeeldingen op Wikimedia perfecte ansichtkaarten kunt maken. Als het formaat van de foto niet exact...

Bekijk meer klantenbeoordelingen