Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Boek

Wil jij je verhalen op papier zien, je Whatsapp gespreken bundelen tot boekvorm of wil je die vakantiefoto's nu eindelijk een keer in een boek vereeuwigen, kortom: wil je een boek maken? Bij Printen-Amsterdam druk je gemakkelijk en snel online al je boeken tegen een zeer scherpe prijs mét een professionele uitstraling. Klinkt goed, toch?

Document al gereed? Bestel dan direct jouw boek

Online boeken laten maken?

 • Kies de oplage: je kunt zowel grote als kleine oplages bestellen.
 • Wil je elke pagina in zw/w, kleur of alleen bepaalde pagina's?
 • Bepaal het formaat van de boeken: kies een standaard of eigen formaat.
 • Bestel je boek met dubbel- of enkelzijdige pagina's.
 • Kies je papiersoort: 80, 90, 100, 160, 250, 300 grams, 350 grams card of nevearter (125/270 µm). Een zwaardere papiersoort (vanaf 100 grams) schijnt minder door en heeft een luxere uitstraling.
 • Kies de inbindmethode: garenloos, thermisch of wire-o inbinden. 
 • Kies de eventuele bindrug en voor- en achterkant van jouw boek.
Bestel gemakkelijk je boeken online in Amsterdam
Kies voor een wire-o of garenloos inbindmethode voor je boek
Garenloos inbinden van boeken in Amsterdam

Welke inbindmethode kies ik?

Wij bieden drie verschillende inbindmethodes om jouw boeken mee in te binden, elk met zijn eigen uitstraling en bijkomende kwaliteiten. 

 • Ben jij op zoek naar een inbindmethode voor boeken die zeer regelmatig gebruikt zullen worden? Denk bijvoorbeeld aan werkboeken voor scholieren? Kies dan voor onze wire-o inbindmethode. Met deze binding worden boeken ingebonden met een ringband van Bekaert-staal en heb je keuze in een zilveren of zwarte ringband. Met deze inbindmethodes heb je verschillende omslag opties, die je in het bestelformulier overzichtelijk ziet staat. 
 • Op zoek naar een inbindmethode waarbij de uitstraling het meest belangrijk is, denk aan bijvoorbeeld een scriptie of thesis? Kies dan voor onze luxe garenloos inbindmethode. Deze binding geeft een strak en luxe eindresultaat vanwege de doorlopende rug die stevig om het binnenwerk wordt vastgelijmd. De hechting is hierdoor niet alleen stevig en duurzaam voor langer gebruik, maar ook nog eens heel mooi.
 • Of toch op zoek naar een zo simpel mogelijke binding van een boek? Kies dan voor het thermisch inbinden van jouw bestand(en). Thermisch inbinden geeft - ook net als onze andere inbindmethodes - een net resultaat. Bij thermisch inbinden wordt er een linnen rug strak om het binnenwerk van jouw boek vastgelijmd. Voor de omslag heb je keuze uit een transparante, zwarte of bedrukte covers/schutblad. 

Wil jij je papier laten vouwen en/of nieten? Kies dan bijvoorbeeld voor een handout of tijdschrift

Snel boeken drukken in Amsterdam

Kies er voor om je opdracht af te halen bij onze locatie in de buurt van Amsterdam Sloterdijk of bij een van onze vele pick-up locaties in Amsterdam. Je kunt ook je boek met spoed bestellen. In dat geval kun je het boek dezelfde dag nog in Amsterdam ophalen wanneer je voor 13.00 uur besteld hebt. In het bestelformulier kun je de exacte levertijd en prijs van je bestelling bekijken.

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw boeken al binnen drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en om 16.00 uur liggen jouw boeken klaar bij onze vestiging in Amsterdam West. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van jouw boek(en). 

Absoluut! Je kan je bestelling bij onze vestiging in Amsterdam West afhalen, dit scheelt je verzendkosten en tegelijkertijd verzendtijd. Ook hebben wij meerdere pick-up points in Amsterdam, deze verzendmethode kost 1.50. 

Je kan jouw boeken op de volgende manieren inbinden:

Wij raden voor jouw boeken een garenloos inbindmethode aan vanwege het luxe uiterlijk hiervan. Ga je de boeken intensief gebruiken? Kies dan voor een wire-o ringband. 

De papiersoort hangt af van jouw budget en het gewenste afwerkingsniveau van jouw boek(en). Onze meest gekozen papiersoort voor boeken is 100 gr. Ons 80gr papiersoort is ook te gebruiken voor scripties, echter kan je dan licht doordruk zien van de tekst en afbeeldingen op de pagina's. Zwaardere papiersoorten kiezen is ook mogelijk. 

Wil je absolute zekerheid van de juiste papierkeuze? Bestel dan een papiermonsterboekje met onze papiersoorten tegen enkel de verzendkosten (of gratis ophalen) of vraag het onze klantenservice

De prijs van jouw boek ligt natuurlijk geheel aan jouw ingevulde specificaties. Bekijk hieronder een voorbeeld bestelling van een boek, inclusief de prijs. 

Pagina's : 80

Kleur : zw/w

Formaat : A5

Printwijze : dubbelzijdig

Papier : roman biotop 90gr creme

Afwerking : garenloos

Leverwijze : normaal

Prijs incl. btw: €10.45

Nee, wij kunnen boeken alleen verwerken zonder spreads. Het enige wat jij hoeft te doen is een bestand aan te leveren waarbij de bladzijdes op volgorde zitten, dan doen wij de rest. 

Wij leveren een goede kwaliteit van materialen en machines om jouw boeken mee te printen en in te binden. Het is niet voor niks dat wij een 9.4 scoren onder meer dan 2600 reviews! Bestel dus gerust al je boeken bij Printen-Amsterdam en bekijk het resultaat met eigen ogen. 

Dit kan je doen, maar is niet verplicht. Wanneer je je bestand als aflopend boek wil laten printen en inbinden en je geen snijlijnen of bleed hebt toegevoegd, vergroten wij het bestand met 1% zodat eventuele witranden wegvallen. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 546.566 boeken geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Ondanks de langere wachttijd is een…

  5 dagen geleden door Dalene Kettmann

  ondanks de langere wachttijd is een hoog kwaliteit product geleverd.

 • Keurig verzorgd

  Gepubliceerd op 19 August 2021 door Nico Keuning

  Heb opnieuw een geniet boekje besteld. Goedkoop en toch keurig verzorgd. Zorgvuldig verpakt thuisbezorgd!

 • Drukker waar ik bij terugkom

  Gepubliceerd op 13 August 2021 door Joanne

  Geregeld bestel ik drukwerk bij Printenbind voor mijn illustratie opdrachten. Van kaart tot poster tot boekje. Drukwerk wordt altijd snel & goed geleverd. Zeer tevreden hierover.

Bekijk meer klantenbeoordelingen