Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Flyers printen

Op zoek naar het perfecte promotiemateriaal voor jouw nieuwe bedrijf of evenement dat je wil promoten? Bij Printen-Amsterdam printen wij flyers voor lage prijzen, ongeacht of het een kleine of juist grote bestelling is. Ook produceren wij standaard binnen 24 uur en kan je gratis je bestelling bij onze vestiging in Amsterdam afhalen!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw flyer

Flyers printen in Amsterdam

 • Alle gewenste formaten zijn mogelijk (A4, A5, A6 of afwijkend formaat).
 • Wij verwerken zowel grote als kleine oplages van flyers. Dus geen minimum aantal exemplaren nodig!
 • Meerdere papiersoorten mogelijk: 80, 100, 160, 300, 350 grams papier of nevertear.
  •    ​​​​​​​ TIP: Op zoek naar luxere papiersoorten? Kijk eens bij het product Kaart!
 • Kies voor een enkel- of dubbelzijdige flyer. 
 • Flyers kunnen zowel in kleur als in zwart-wit worden geprint. 
 • ​Voor een extra luxe uitstraling: kies een coating toplaag of ronde hoeken!
Snelle levering van flyers binnen Amsterdam!
Flyers bestellen in Amsterdam
Goedkoop flyers bestellen in Amsterdam

SNELLE LEVERING FLYERS

Je kunt ervoor kiezen om je opdracht af te halen bij onze locatie in de buurt van Amsterdam Sloterdijk of bij een van onze vele pick-up locaties in Amsterdam. Je kunt ook je flyers met spoed bestellen. In dat geval kun je de flyers dezelfde dag nog in Amsterdam ophalen bij een van de bovengenoemde locaties. In het bestelformulier kun je de exacte levertijd en prijs van je bestelling bekijken. 

Extra korting op flyers

Wil jij graag extra korting op onze flyers? Kies er dan voor op je flyers met een budget levering te verzenden. Het enige wat deze optie inhoudt is dat jouw flyers 3/4 dagen later worden geleverd dan wanneer je voor een normale levering kiest. Op die manier kunnen wij onze opdrachten beter verdelen over de dagen en zorgen wij er altijd voor dat niemand zijn bestelling te laat binnen krijgt. In ruil voor deze iets langere levertijd krijg jij 10% extra korting op onze al lage prijzen. 

FAQ in het kort

Wij kunnen jouw flyers al binnen drie uur klaar hebben liggen. Bestel voor 13.00 uur met spoed, en om 16.00 uur liggen jouw flyers klaar bij onze vestiging in Amsterdam West. Zonder spoed bestellen kan ook, dan gaan wij standaard binnen 24 uur aan de slag met de productie van jouw stickers. Of bestel met de budgetlevering en ontvang korting tegenover een iets langere levertijd. 

Zeker weten! Je kan je bestelling bij onze vestiging in Amsterdam West afhalen, dit scheelt je verzendkosten en tegelijkertijd verzendtijd. Ook hebben wij meerdere pick-up points in Amsterdam, deze verzendmethode kost €1.50. Liever je bestelling toegestuurd krijgen? Dat kan natuurlijk ook. 

Je kan flyers bestellen met de volgende papiersoorten:

 • Standaard (wit 80 gr)
 • Stevig (wit 100 gr)
 • Extra stevig (160 gr)
 • Kaart (gebroken wit 350 gr)
 • Nevertear (
 • N

Wil je liever een andere papiersoort? Kijk dan eens bij een product zoals 'kaart'.

De prijs van jouw flyers ligt natuurlijk geheel aan jouw ingevulde specificaties. Bekijk hieronder een voorbeeld bestelling van een stickerbestelling, inclusief de prijs

Oplage: 100

Formaat: A6

Printwijze: enkelzijdig

Papiersoort: Extra stevig (160 gr)

Prijs: €7.38

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon! Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag al jouw vragen! 

Printen-Amsterdam heeft tot nu toe al 19.930.331 flyers geproduceerd!
 • Cornovavirus maatregelen Printen-Amsterdam

  Gepubliceerd op 18 March 2020

  In deze periode is er helaas niet te ontkomen aan het corona virus. Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • NIEUW! RE-BOARD

  Gepubliceerd op 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  4 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  4 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Snel en makkelijk

  Gepubliceerd op 16 August 2021 door Klant

  Snel en makkelijk

Bekijk meer klantenbeoordelingen